Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χορταστικό ματς στο Ενωσιακό

Χορταστικό ματς στο Ενωσιακό

0
Dodekanisos

Μετά από ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι ο Αστέρας Μασάρων κατάφερε να κερδίσει την Κύπρο με 5-4 σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα σεζόν. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με την Κύπρο να έχει ωστόσο την υπεροχή και να πηγαίνει στην ανάπαυλα μπροστά με 3-2. Το σκορ άνοιξε ο Ροδίτης στο 12΄ αφού πρώτα με σουτ είχε σημαδέψει το δοκάρι του Φαρμακαλή. Δύο λεπτά αργότερα οι Μασαρενοί απάντησαν ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Πλαγγέντης Γ. έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Σταματούλας Μ. έστειλε άθελά του, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 27΄ η ομάδα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη πήρε και πάλι το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Ροδίτη στο «παραθυράκι» της εστίας. Λίγο αργότερα και ύστερα από αδράνεια της άμυνας ο Πολύμερος από κοντά θα κάνει το 3-1. Στο 38΄ οι «κυανόλευκοι» απάντησαν εκ νέου με το γυριστό σουτ του Πλαγγέντη Γ. ύστερα από την ωραία σέντρα του Κοτσίκου (3-2).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κύπρος έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς τα σουτ των Χατζηνικόλα και Καστανίδη σταμάτησαν στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κιλασίν έκανε χέρι δίνοντας την ευκαιρία στους «κίτρινους» από το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντουρμισλάρι αλλά ο Κώστας έδιωξε αφού η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 65΄ ο Ροδίτης έγραψε το 4-2 πετυχαίνοντας μάλιστα και προσωπικό χατ τρικ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον Αστέρα να μην έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς σε διάστημα 7΄ έφερε «τουμπα» το ματς σημειώνοντας τρία τέρματα για το τελικό 4-5. Αρχικά στο 84΄ ο Μπόσινας με πλασέ έκανε το 4-3, δύο λεπτά μετά ο Πλαγγέντης Γ. με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-4 και στο 91΄ ο Αλιάι από το κοντά το 4-5 υπέρ της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΥΠΡΟΣ: Μάγκος, Βασιλείου, Καλογερόπουλος, Τζεμανάκης, Πολύμερος, Τονίδης, Σταματούλας Σ., Χατζηνικόλας, Ροδίτης, Σταματούλας Μ., Ζαχαρίας.

Έπαιξαν και οι Καστανίδης, Κεχαγιόγλου, Ντουρμισλάρι, Πετρόπουλος, Κόνιαρης, Κούτος και Κουμαριανός.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Φαρμακαλής, Λούππος, Πονιάς, Χατζημανώλης, Χατζηνικόλας, Κοτσίκος , Αλιάι, Πέθακας, Φωτάρας, Πλαγγέντης Γ., Πλαγγέντης Λ.

Έπαιξαν και οι Μπόσινας, Κώστας, Κιλασίν Ε., Ζωάννου, Σότας, Κρητικός και Κορνεάνου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments