Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Χιτσκοκικό φινάλε στο Βενετόκλειο – Δωριέας Νεοχωρίου

Χιτσκοκικό φινάλε στο Βενετόκλειο – Δωριέας Νεοχωρίου

0
Dodekanisos

Παιχνίδι όχι για καρδιακούς ήταν αυτό ανάμεσα στο Βενετόκλειο και τον Δωριέα Νεοχωρίου στο πλαίσιο της συνέχειας του Εργασικού πρωταθλήματος μπάσκετ “Υδροκατασκευαστική Αντώνογλου”. Ήταν μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο φινάλε με καλάθι στην εκπνοή του χρόνου επίθεσης από τον Παναγιώτη Κουνάκη ο ποίος έστειλε τη μπάλα μέσα στο καλάθι μετά από άστοχo σουτ του Π. Μαυρονικόλα και δική του διπλή προσπάθεια στην εκπνοή του χρόνου επίθεσης. Το χρονόμετρο στο σημείο εκείνο έδειχνε περίπου 12” για το φινάλε και με το καλάθι του Κουνάκη το σκορ έγινε 63 – 59 υπέρ της ομάδας του! Με το δραματικό αυτό καλάθι, τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι καθώς στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν η διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν μπορούσε να καλυφθεί από την ομάδα του Νεοχωρίου. Το καλάθι του Κουνάκη αμφισβητήθηκε από την ομάδα του Γιάννη Μαστοράκη ενώ και οι διαιτητές βρέθηκαν σε δύσκολη θέση καθώς η φάση ήταν οριακή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διακοπή του αγώνα και μια μίνι – σύσκεψη στη γραμματεία προκειμένου να αποφανθούν για το αν τελικά το καλάθι μετράει.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους παίκτες του Βενετοκλείου να έχουν στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης περισσότερη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό αλλά και έναν πολύ καλό Τσιγάρο που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά. Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν να αποκτήσουν και μια διαφορά περισσότυερο ασφαλείας μεταξύ 8 και 10 πόντων, πριν αναλάβει δράση ο Γιάννης Μαστοράκης στο τελευταίο δεκάλεπτο ο οποίος κράτησε την ομάδα του κοντά στο σκορ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20 – 14, 34 – 28 (ημίχρονο), 47 – 41, 64 – 62

Διαιτήτευσαν οι Αρνάς και Μητσού

ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ: Φ. Γκόνος 14 (1), Κοντός 3 (1), Κουτσομανώλης 5 (1), Τσιγάρος 21 (1), Π. Μαυρονικόλας 15, Κουνάκης 3, Χ. Μαυρονικόλας 3 (1)
ΔΩΡΙΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Μαστοράκης 14, Σακκής 2, Ρούσσος 2, Δημητρίου 8 (2), Κωστάκης 4, Μορφωπός 17 (3), Φώσκολος 8, Μήτκας 5, Δασκαλάκης 2

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments