Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Χατζημάρκος: «Ο Διεθνής γύρος της Ρόδου βοηθάει και τουριστικά το νησί»

Χατζημάρκος: «Ο Διεθνής γύρος της Ρόδου βοηθάει και τουριστικά το νησί»

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον Διεθνή Ποδηλατικό γύρο της Ρόδου έμεινε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε επεσήμανε μεταξύ άλλων πως τέτοιου είδους διοργανώσεις συνδέουν ιδανικά τον αθλητισμό και τον τουρισμό. Αναλυτικά, η δήλωση του είναι η ακόλουθη:
«Το International Rhodes Grand Prix και το International Tour of Rhodes ολοκληρώθηκαν, αφήνοντας στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εντυπώσεις.
28 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες και 161 ποδηλάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Ρόδο για το 2018, αφού η Περιφέρεια μας θα στηρίξει την καθιέρωση αυτού του Διεθνούς αγώνα σε ετήσια βάση. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ροδήλιου, Γιάννη Παπασταματάκη για την άψογη συνεργασία. Τον Απρίλιο, πάλι με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλάτου UCI, ετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, σε ένα τόπο που οι μορφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες είναι ιδανικές. Μεγάλες, διεθνείς διοργανώσεις όπως αυτές που διεξήχθησαν το προηγούμενο διάστημα, όπως και αυτή του Απριλίου που ακολουθεί, συνδέουν ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό και δημιουργούν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες δίνοντας στους επισκέπτες της Ρόδου τη δυνατότητα όχι μόνο ενός θεάματος υψηλής ποιότητας, αλλά και της συμμετοχής».

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Χατζημάρκος με τον πρόεδρο του Ροδήλιου Γιάννη Παπασταματάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments