Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάσταλης: «Στόχος τα play off και να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερα»

Χάσταλης: «Στόχος τα play off και να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερα»

0
Dodekanisos

Ο Ηρακλής Μαριστών πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας. Μία επικράτηση που προσωρινά του δίνει την δυνατότητα να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). 

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης μιλώντας στο news12 για την συγκεκριμένη νίκη αναφέρθηκε στην δυσκολία του αγώνα, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. «Δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και μέσα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πολύ».

Επιπροσθέτως σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει ικανοποίηση από την μέχρι στιγμής πορεία του Ηρακλή ο ίδιος στάθηκε στις δυσκολίες λόγω των απουσιών. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του Ηρακλή, ώστε ως σύνολο να φτάσουν στα στάνταρ που επιθυμεί ο ίδιος. «Ναι. Είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε συναντήσει αρκετά προβλήματα με ελλείψεις και απουσίες στον πρώτο γύρο που μας δυσκόλεψαν σε κάποια παιχνίδια. Είμαστε και μία νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλω. Νομίζω ο χρόνος κυλά υπέρ μας».

Τέλος όσον αφορά τους φετινούς στόχους του Ηρακλή ο Χρυσόστομος Χάσταλης απαντάει ότι «στόχος μας είναι τα play off και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή χρονιά ο Ηρακλής διανύει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Μετά από 11 αγώνες έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς (επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα) και βρίσκεται στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με την Αναγέννηση Ασφενδιού (έχει ένα ματς λιγότερο). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments