Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χαντές στο news12: “H νίκη στο Βόλο σημαίνει πολλά!”

Χαντές στο news12: “H νίκη στο Βόλο σημαίνει πολλά!”

0
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός του Ιάλυσου Βαγγέλης Χαντές από το δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” που έκανε η ομάδα του, αυτή τη φορά στο Βόλο. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 για τη νέα μεγάλη επιτυχία τόνισε τα ακόλουθα:

“Νομίζω ότι είναι μια νίκη που σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από τους τρεις βαθμούς. Δείχνει την ωριμότητα μας και την διάρκεια που μπορούμε να βγάλουμε σαν ομάδα. Μετά από σωστή διαχείριση που κάναμε στο Αιγάλεω, καταφέραμε απέναντι στην κατά τη γνώμη μου πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος να σταθούμε καλά και να πάρουμε τη νίκη”.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στους στόχους μας. Ήδη αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι στο Βόλο και ξεκινάμε για να επανέλθουμε στα στάνταρ μας. Έχουμε κάποια θέματα μικροτραυματισμών τα οποία θα τα δούμε μέσα στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, αν θέλουμε να έχουν πραγματικά αξία αυτές οι δυο νίκες θα πρέπει να νικήσουμε τη Σαντορίνη στην έδρα μας. Έχουμε ήδη χάσει στο Οικονομίδειο δυο βαθμούς και δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε και άλλους. Θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε σε τακτικά και ψυχολογικά κομμάτια για να μπορέσουμε να βγάλουμε την ίδια σοβαρότητα και ενέργεια ούτως ώστε να μην έχουμε απώλειες βαθμών”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments