Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αυτό είναι το «πλάνο Λενιού» για τον Αστέρα Παστίδας

Αυτό είναι το «πλάνο Λενιού» για τον Αστέρα Παστίδας

0
Dodekanisos

Τον πήχη ψηλά θέλει να βάλει ο Μιχάλης Λενιού στον Αστέρα Παστίδας εάν και εφόσον τελικά η γενική συνέλευση του ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να ασχοληθεί με την διοικητική οργάνωση του συλλόγου. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας όπου και θα φανεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Όπως γράψαμε σήμερα και σε άλλο ρεπορτάζ μας, ο Μιχάλης Λενιού είναι ο μπροστάρης μιας νέας μεγάλης προσπάθειας ο οποίος και θα δημιουργήσει μια ισχυρή διοικητική ομάδα που κύριο μέλημα της θα έχει όχι απλά η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό τη νέα χρονιά και να επιστρέψει άμεσα στην Α’ Κατηγορία αλλά να μπορέσει να σταθεροποιηθεί εκεί.

Η συγκεκριμένη μάλιστα διοικητική ομάδα, είναι έτοιμη και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η έγκριση από την γενική συνέλευση της Δευτέρας προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις πως ο Λενιού δεν θα είναι ο πρόεδρος αυτής της διοίκησης αλλά μέλος της ή ακόμα και ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Το «μπροστινός» που αναφέρθηκε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας είχε να κάνει ξεκάθαρα με την προσπάθεια που έκανε ο ίδιος προκειμένου να βρει την διοίκηση.

Όλα λοιπόν θα κριθούν κατά τα φαινόμενα την προσεχή Δευτέρα στην γενική συνέλευση της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments