Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αυτό είναι το όραμα του Νίκου Διακίδη

Αυτό είναι το όραμα του Νίκου Διακίδη

2
diakidis nikos
Dodekanisos

Ο Νίκος Διακίδης θα είναι ένας από τους νέους παράγοντες που θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητική συμβούλιο της Ρόδου το οποίο θα προκύψει από τη σημερινή γενική συνέλευση των μελών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο κ. Διακίδης πάντως διέψευσε το ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Μεταξύ άλλων, μας είπε:
«Το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος δεν έχει απολύτως καμία σημασία διότι είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα και θα δουλέψουμε συλλογικά. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες ούτε και οι λεζάντες. Αυτό που όλοι θέλουμε είναι να δουλέψουμε μαζί για να φτιάξουμε κάτι καλό για το Δωδεκανησιακό μας ποδόσφαιρο. Όραμα μου είναι να βάλουμε τη Ρόδο σε εντελώς διαφορετικές βάσεις οι οποίες πάνω απ’ όλα θα είναι υγιής για να μπορέσει αυτή η ομάδα να προχωρήσει μπροστά. Το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικά το τελευταίο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο νέος πρόεδρος θα βγει μέσα από τις απαραίτητες δημοκρατικές διαδικασίες και αυτό είναι και το σωστό».
Ο κ. Διακίδης που δείχνει γεμάτος όρεξη και διάθεση για να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν είμαι αλεξιπτωτιστής. Η οικογένεια μου ασχολείται πάρα πολλά χρόνια επιχειρηματικά στο νησί μας. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός και για τον λόγο αυτό μπήκα. Για να προσφέρω. Γιατί θλίβομαι πραγματικά να βλέπω άλλες περιοχές της Ελλάδας να ορθοποδούν και εμείς να κάνουμε βήματα πίσω. Μπορούμε να βοηθήσουμε τη Ρόδο να ανέβει στη Super League κάποια στιγμή και εμείς να καθόμαστε σε μια γωνιά, να τη βλέπουμε και να την καμαρώνουμε; Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο. Αυτή θα είναι η μεγάλη επιτυχία».
Σε ερώτηση για την εμπλοκή του ονόματος του με τον Διαγόρα πριν από λίγο καιρό, απάντησε:
«Μου είχε ζητηθεί από δυο αδελφικούς φίλους, τον Βασίλη Φραγκεσκάκη και τον Χρήστο Παπαδημητρίου να μπω στη διοικούσα επιτροπή του Διαγόρα. Όταν πήγα όμως να συζητήσω με τους ανθρώπους του συλλόγου, μου ζητήθηκε να μην συμμετάσχει ένας από τους δυο φίλους μου. Επειδή εγώ φοράω παντελόνια και τιμώ και με το παραπάνω τις καλές και πραγματικές φιλίες, αποφάσισα να μην δεχθώ. Δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχω από τη στιγμή που δεν θα ήταν και οι δυο που μου είχαν ζητήσει να ασχοληθώ. Έτσι έκανα πίσω. Θέλω να πω κάτι όμως το οποίο πιθανώς για ορισμένους να μην είναι και τόσο …εμπορικό. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει η κόντρα μεταξύ Ρόδου και Διαγόρα. Δεν οδηγεί πουθενά. Η κόντρα αυτή ξέρετε ποιόν ευνοεί; Την Καλλονή Μυτιλήνης για παράδειγμα η οποία αυτή τη στιγμή παίζει στη Super League και εμείς είμαστε στο τοπικό. Βγάζουμε τα μάτια από μόνοι μας. Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό. Δεν μου αρέσουν οι πρακτικές του παρελθόντος και δεν πρόκειται να τις ακολουθήσω. Ο καλύτερος, θα είναι αυτός που θα προχωρήσει, χωρίς έχθρες και αντιπαλότητες. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε και τα δικά μας παιδιά. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή με σωστές βάσεις για να πετύχουμε»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spiros katselis.....
spiros katselis.....
10 years ago

κανενα γηπεδο θα φτιαξετε,,,,,,,,,,,,,,,,που ειστε μονο λογια,,,,,,,,

go
go
10 years ago

αυτο ειναι το αρθρο που μουρμουρανε στην ροδο;Που να κατηγορουσε δηλαδη….