Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αύριο η «πρώτη» του Ορφέα

Αύριο η «πρώτη» του Ορφέα

0
19
Dodekanisos

Αύριο στις 7μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ορφέα. Το ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 7μ.μ. στην καφετέρια Daily που βρίσκεται στην οδό Εθνική Αντιστάσεως. Εκεί, τους παίκτες θα περιμένει ο νέος προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βελής προκειμένου να τους δώσει οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία τους. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Όλη η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων που θα αποτελέσει και φέτος την έδρα των «κόκκινων» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Πήρε και Ντριλόν
Ο Λόνι Ντριλόν που μέχρι πρόσφατα έπαιζε με τα χρώματα της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς (σαν δανεικός από τον Αλθαιμένη Κρητηνίας), είναι η επόμενη μετεγγραφική κίνηση του Ορφέα. Ο παίκτης αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελευταία κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (εκτός και αν από εδώ και πέρα προκύψει κάτι άλλο εξαιρετικό).
-Υψηλοί είναι οι στόχοι που έχει ο Ορφέας ενόψει της νέας χρονιάς. Μεγάλος όραμα της νέας διοίκησης είναι να μπορέσει η ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει, διεκδικώντας την κατάκτηση του τίτλου. Οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Για τον σκοπό αυτό, έχουν γίνει αρκετές και σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις. Έχουν αποκτηθεί και έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες οι οποίοι εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments