Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΝΟΡ: Αύριο η ετήσια γιορτή

ΝΟΡ: Αύριο η ετήσια γιορτή

0
nor pisina
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκαν τα θερινά τμήματα εκμάθησης του Ναυτικού Ομίλου της Ρόδου. Αύριο το απόγευμα μάλιστα, θα γίνει στο κολυμβητήριο η καθιερωμένη τελετή λήξης. Ο ΝΟΡ για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία σηματοδοτεί το τέλος των εκμαθήσεων των ναυταθλημάτων (κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πόλο, καγιάκ και κωπηλασία) που καλλιεργεί και αναπτύσσει ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου. Και αυτή τη χρονιά περισσότερα από 650 παιδιά παρακολούθησαν τα μαθήματα στις εγκαταστάσεις του ΝΟΡ. Ο αριθμός αυτός των παιδιών είναι αποτέλεσμα του εξειδικευμένου – πιστοποιημένου προσωπικού που επιλέγει η Διοίκηση τόσο για τις εκμαθήσεις όσο και για τα αγωνιστικά τμήματα, αλλά και το αποτέλεσμα της τακτικής δειγματοληψίας και εξέτασης του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής που είναι σύμφωνα με τις ισχύουσες Υγειονομικές Διατάξεις και των διεθνών προδιαγραφών ώστε να μην έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα μόλυνσης παιδιού. Όλα αυτά μαζί με τη μοναδική τοποθεσία της εγκατάστασης, τον κοινωνικό του ρόλο, όπως και τις ειδικές τιμές σε οικονομικά αδύνατες οικογένειες, τη δωρεάν χρήση της πισίνας σε άτομα με ειδικές ανάγκες υπό την παρακολούθηση ειδικευμένων γυμναστών, καθιστούν το Ν.Ο. Ρόδου τον, μεγαλύτερο Ναυτικό Όμιλο, στην Ελλάδα, όσον αφορά τον αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματά τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σάββατο 06/9/2014 και ώρα 4.00-6.30 μ.μ., σε συνεργασία με τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ που είναι εδώ και χρόνια ο Μεγάλος χορηγός του Ν.Ο. Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση της λήξης των θερινών τμημάτων εκμάθησης Ναυταθλημάτων του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, στις εγκαταστάσεις του.
Η παρουσία όλων όσων συμμετείχαν στα θερινά τμήματα, γονιών και παιδιών, είναι απαραίτητη για να παραλάβουν το δίπλωμα παρακολούθησης των μαθημάτων αλλά και για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια των παιδιών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments