Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ” Άτιμη” Μπάλα…

” Άτιμη” Μπάλα…

0
zestama_asteras
Dodekanisos
“Θεαματικές φάσεις χωρίς γκολ” ,τέσσερις λέξεις με τις οποίες μπορείς να χαρακτηρίσεις απόλυτα την απόδοση των Μασσαρενών που ενώ είχαν όλα τα φόντα για τη νίκη, την  χάρισα στους αντιπάλους έτσι απλά… Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες μουδιασμένες και εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο ανευ ουσίας καθώς οι φιλοξενούμενοι ναι μεν πίεζαν ψηλά , αλλά σε μια στιγμή που ο “θεός έκλεισε τα μάτια” δέχθηκαν το γκολ που τους έβαλε πίσω στο σκορ  και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που τα περιθώρια στεύνευαν…

Φάσεις /γκολ
33′ Ο Μουδάτσος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Αμπελά, αλλά ο τελευταίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Αναστασά που είπε “ΟΧΙ” με ενστικτώδη απέκρουση.
55′ Ο Πλαγγέντης από θέση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ επαναλαμβάνοντας το ίδιο πέντε λεπτά αργότερα.
70′ Στο οριζόντιο δοκάρι χτύπησε το κόρνερ του Αμπελά από δεξιά.
73′ Ο Δράκος με περίτεχνο σουτ έξω από την περιοχή “κρέμμασε” τον Στεργενάκη που έκανε λάθος έξοδο και άνοιξε το σκορ, 1-0.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Σκαφίδας , Ζουρούδης, Δράκος και από τους φιλοξενούμενους οι Πλαγγέντης, Μουδάτσος, Αμπελάς.

Παραπονούμενους άφησε τους φιλοξενούμενους οι διαιτησία του Δραγάτη που ελέγχεται για τη φάση του 83′ όταν σε ανατροπή του Παπαδόπουλου δεν έδωσε πέναλτι δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι. Καλοί οι βοηθοί Γιαννουκάς και Κόττορος.

Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος Σ. (72′ Μοσκιού), Ζουρούδης, Ζωάννου, Φασάκης, Μικκιού, Αττιτής(69′ Γεωργαλλής), Πάνου, Δράκος, Σκαφίδας , Γιαννακόπουλος Γ. (65′ Ορμενάι).

Αστέρας Μασσάρων: Στεργιανάκης, Κουρμαδιάς, Ζόλταν(72′ Νικήτας), Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Μίρτσεφ, Κυριακάκης, Χατζηπαυλής(78′ Κατσουρός) , Μουδάτσος, Αμπελάς, Πλαγγέντης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments