Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεταγραφή που ξύπνησε μνήμες ένδοξης εποχής

Μεταγραφή που ξύπνησε μνήμες ένδοξης εποχής

3
kantimoiris
Dodekanisos
Άσσο απ’ το μανίκι έβγαλε ο Απόλλων Κ. αποκτώντας μετά κόπων και βασάνων τον Γιώργο Καντιμοίρη ο οποίος ενώ αρχικά περίμενε τη Ρόδο στη συνέχεια έδειξε διάθεση να πάει στην ομάδα του χωριού του και να την βοηθήσει, ανατρέποντας τους αρχικούς της στόχους και δίνοντας με αυτό το τρόπο το δικαίωμα στη διοίκηση να βλέπει ψηλά. Με αυτή την κίνηση ίσως τελικά οι “μνηστήρες” του τίτλου να έχουν ξεκαθαρίσει άσχετα να βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική . Το news12.gr έχει στα χέρια του τη φωτογραφία της μεταγραφικής “βόμβας” που ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι εκπλήξεις δε σταματάνε εδώ από πλευράς Απόλλων….
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ASXETOS
ASXETOS
12 years ago

o kantimiris giati sfygete stin foto.mipos thelei na mas diksei to gimnasmeno toy xeri

Talento
Talento
12 years ago

RE LIGO MYALO DEN VLAFTEI.KSYPNATEEEE.
TZAPA LEFTA EINAI AYTA. ANTE APO 4 THESI THA PAREI O APOLLWN TIN 3!! E KAI;; ANTI NA PROWTHISOYN KANENA PAIDAKI DINOYN 20.000 GIA 32 XRONWN LAO. K A L I N Y X T A SAS. SE 2 XRONIA DEN THA EXOUME PODOSFAIRO.

apollonara
apollonara
12 years ago

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑς ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗς ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ 2ΗΣ ΕΘΝΙΚΗς ΚΑΤΗΓΟΡΙΑς ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ