Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας: Πέρασε εύκολο απόγευμα

Αστέρας: Πέρασε εύκολο απόγευμα

0
asteras_masaron
Dodekanisos

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Αστέρας Μασάρων κόντρα στον ΑΟ Σύμης, τον οποίο και νίκησε με 3-0, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά τη «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια Γενναδίου. Το συγκρότημα του Μιχάλη Κυπριώτη, πέρασε με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας, προσωρινά όμως, αφού ο πρωτοπόρος ΑΣ Χάλκης αγωνιζόταν χθες το βράδυ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και ξεκίνησαν δυνατά με σκοπό να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς. Στο 24ο λεπτό ο Μίρτσεβ με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, διώχνοντας το άγχος από τους παίκτες της ομάδας. Η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους οι οποίοι απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο Αστέρας προσπάθησε να σημειώσει το γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη και το κατάφερε στο 70’ και πάλι με τον Μίρτσεβ. Το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Σκυλλαράκης στο 80ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου (Αντωνάς, Μπερδεμπές).
Ο Αστέρας Μασάρων έπαιξε με τους: Γ. Κούτρη, Σκούμπρο, Μ. Λούπο, Ν. Κούτρη, Τραχανά, Μοσχή (75’ Νικήτας), Μουδάτσος, Σκυλλαράκης (80’ Χατζημανώλης), Μουσακίνιας, Μίρτσεβ, Ντούλε (70’ Χατζηκώστας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments