Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασσάρων: «Θερμό» ευχαριστώ στην ταβέρνα «Μιμάκος»

Αστέρας Μασσάρων: «Θερμό» ευχαριστώ στην ταβέρνα «Μιμάκος»

0
Αστέρας Μασσάρων / Facebook
Dodekanisos

Μία όμορφη οικογενειακή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Μασσάρων. 

Ειδικότερα, ο Αστέρας Μασσάρων παρευρέθηκε στην ταβέρνα «Μιμάκος», καλεσμένος του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Εκεί, σύσσωμος ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να «ξεφύγει» από την ποδοσφαιρική αγωνιστική δράση και να απολαύσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από την συνέχιση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. 

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αστέρα Μασσάρων

«Ο Αστέρας Μασσάρων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Δημήτρη Παπαγεωργίου και την ταβέρνα “Μιμάκος” για το γεύμα που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team και την διοίκηση της ομάδας μας το βράδυ της Παρασκευής(12/11). Τον ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη του στον σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια. Με την σειρά μας του παραδώσαμε μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας με το όνομά του.
Σε μια όμορφη βραδιά η οικογένεια του Αστέρα μας είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, ενόψει της συνεχούς αγωνιστικής δράσης».
 
 
Θυμίζουμε πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο σύλλογος από τα Μάσσαρη αγωνίζεται στο Β’ τοπικό και είναι τοποθετημένος στον Β’ όμιλο. Μέχρι στιγμής και μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, ο Αστέρας μετράει το απόλυτο σε νίκες (τρία στα τρία).
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments