Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Ποσειδώνας!

Ασταμάτητος ο Ποσειδώνας!

0
poseidon digenis
Dodekanisos

Ποιος μπορεί να τον σταματήσει; Ο Ποσειδών Καρπάθου ξεπέρασε με επιτυχία και το «εμπόδιο» του Διγενή Κοσκινού τον οποίο και κέρδισε εντός έδρας με 3 – 1 και πλέον έχει βάλει για τα καλά πλώρη προκειμένου να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο της. Η νίκη αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη για την ομάδα του Γιάννη Καραμηνά που δείχνει ασταμάτητη στη φετινή εντυπωσιακή της πορεία. Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο που βρίσκεται στα Πηγάδια έδωσαν το παρών περίπου 500 θεατές οι οποίοι προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Στο 16’ ο Πανάρετος εκτέλεσε κόρνερ και ο Φουντής από κοντά έκανε το 1 – 0. Στο 63’ και σε ένα σημείο όπου ο Διγενής πίεζε για να ισοφαρίσει, ο Πανάρετος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 0. Στο 71’ ο Στεφάνου μείωσε σε 2 – 1 αλλά στο 79’ ο Χατζηκοντός διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων όπως «ανέβηκαν» στο site skposidon.blogspot.gr
Ποσειδών Καρπάθου (Γιάννης Καραμηνάς): Μαργαρίτης, Γ. Σπανός, Χατζημανώλης, Φουντής, Ρενάτο, Μαντινάος (65’ Κούτολο), Νασιόπουλος, Τσιαβέλης, Πανάρετος, Βασιλειώτης (70’ Χατζηκοντός)
Διγενής Κοσκινού (Σ. Μοσκιού): Μανωλάγκας, Ζαχαριάς, Κώτης, Πάτρου, Κυριαζής, Κυπριώτης, Μάνο, Παγκράτης, Μπανγκουράς, Παπασταμάτης, Στεφάνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments