Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τρένο» ο Ιάλυσος νίκησε και στο ντέρμπι τον ΑΕΡΑ

«Τρένο» ο Ιάλυσος νίκησε και στο ντέρμπι τον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Το «πέντε στα πέντε» πανηγύρισε ο ασταμάτητος Ιάλυσος που επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΕΡΑ στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 43ο λεπτό. Ήταν μία αναμέτρηση αντάξια των προσδοκιών. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις και το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΕΡΑ θα μπορούσε να αποσπάσει την ισοπαλία από το «Οικονομίδειο». Ωστόσο ο Αρφαράς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ναι μεν έφτασαν στην νίκη, όμως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αλεξανδρου Παγκράτη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (82′). ΑπώλειΑ είχε και ο ΑΕΡΑ, καθώς ο Φυλακούρης αποχώρησε από τον αγώνα με τραυματισμό στο κεφάλι. 

Ο Ιάλυσος πλέον είναι πρωτοπόρος του Β’ ομίλους της Α’ κατηγορίας με 15 βαθμούς και το απόλυτο σε νίκες (5X5). Το 5X5 πανηγύρισε και ο Απόλλων Καλυθιών, ωστόσο οι «τοξοβόλοι» έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων 16-0 έναντι 12-1 του Απόλλων. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments