Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Αντίμαχος!

Ασταμάτητος ο Αντίμαχος!

0
antimaxos2
Dodekanisos

Αν και δεν εντυπωσίασε, ο Αντίμαχος κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδο του και τον Άρη Αρχαγγέλου με 3 – 1 και να πάρει έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς διατηρώντας την υψηλή βαθμολογική του θέση. Η Κωακή ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» και τα κατάφερε μια χαρά. Ο Άρης προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να γίνει απειλητικός και μάλιστα σε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως και αφού δέχθηκε το δεύτερο τέρμα στη συνέχεια κατέρρευσε.
Στο 9’ ο Πης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 αλλά στο 15’ ο Μαρκόπουλος με τον ίδιο τρόπο έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έδωσε ελπίδες στον Άρη. Στο 48’ όμως ο Θωνιάτης έκανε το 2 – 1 και στο 65’ ο Μπεκιρλάρι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Στάμος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Βακουφτσής (71′ λ.τ. Σκαλέρης), Ζιώγας, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Μποϊλής Μ. (50′ λ.τ. Συνεσίου), Πης (66′ Παπανικολάου), Μπεκιρλάρι
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Σταμούλης, Δημητριάδης, Μαγιόγλου, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης (66′ Πευκιανάκης), Χατζησάββας, Γκίκας (71′ Παρδαλός), Αρκόπουλος, Λαμπριανός, Κοτσίκος (49′ λ.τ. Γιαννιού)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τα στοιχεία του αγώνα είναι από το Κωακό site giafkasports.gr 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments