Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ασταμάτητη η Ρόδος

Ασταμάτητη η Ρόδος

0
Dodekanisos

Την πέμπτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο με 1 – 0 του ΑΟ Υπάτου και έφθασε αισίως τους 16 βαθμούς στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τα «ελάφια» είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα για να φθάσουν σε μια πιο άνετη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μια καλοδουλεμένη ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τη Ρόδο. Λόγω όμως του ότι το σκορ ήταν ρευστό, η αγωνία ήταν έκδηλη ειδικά προς το φινάλε της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» σε κάποιο σημείο εκνευρίστηκαν και από τα σφυρίγματα του διαιτητή Ντάουλα ο οποίος υπέπεσε σε λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η νέα νίκη δίνει ακόμα πιο καλή ψυχολογία στα «ελάφια» που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα Αριστερά και ο Γιόνδης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ
Στο 11’ ο Μπουντόπουλος έκανε το πλασέ, ο Κραβαρίτης απόκρουσε, ο Γιόνδης έκανε νέο πλασέ απόκρουσε και πάλι ο Κραβαρίτης και ο Δελαπόρτας που πήρε το …ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 12’ ο Μπουντόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε ο Κραβαρίτης.
Στο 17’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουλάϊ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας αλλά έστειλε τη μπάλα ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο (άουτ).
Στο 38’ μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Καράϊ πήγε να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
Στο 60’ ο Ταυταρίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 74’ ο Χατζησάββας έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 81’ μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Χατζησάββας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κραβαρίτης μπλόκαρε.
Στο 83΄ο Χατζησάββας και πάλι έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τους «πράσινους» για να κάνουν το 2 – 0.



Πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ντάουλα (Οικονόμου, Πλάκας) του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής έχει η Ρόδος.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Τζήμας, Κανταρτζής, Σουλάϊ, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας (71’ Βουργουτζής), Μπίσα (77΄Ραχήμ), Κλιγγόπουλος, Γιόνδης (65΄ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους (21’ Σπηλιώτης), Γκούμας, Ταυταρίδης (75’ Νικολόπουλος), Μίλς (64’ Βομβανά), Καράϊ, Σαχσανίδης (77’ Καλογεράκης), Ποτουρίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments