Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άσσος στην επανάληψη

Άσσος στην επανάληψη

0
kolossos_katstrou_sosto_s
Dodekanisos
Ήττα γνώρισε ο Κολοσσός Κάστρου με 3-1 από τον Πολυβώτη Νισύρου που όλοι γνωρίζουμε καλά πως είναι μια ομάδα που διαθέτει δύσκολη έδρα και σπάνια κανείς φεύγει νικητής από εκεί . Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν από το 21′ πίσω στο σκορ, δεν έσκυψαν το κεφάλι και παρότι δεν είχαν το πλεονέκτημα της έδρας με το μέρος τους αντέδρασαν και πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι 1-1 μετά από το τέρμα που πέτυχε ο Θεοδοσίου στο 27′. Στην επανάληψη τόσο η επιθετική γραμμή τους όσο και αμυντική δε δούλεψε καλά με αποτέλεσμα να δεχθούν ακόμη δύο γκολ και να φύγουν από το νησί της Νισύρου απογοητευμένοι καθώς η όλη προσπάθεια που έκαναν από την αρχή της προετοιμασίας δεν απέδωσε καρπούς. Καθοριστικό ρόλο φαίνεται πως παίζει τελικά ο προπονητής καθώς η ομάδα παρατάχθηκε ακέφαλη απέναντι στον Πολυβώτη και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο στην ψυχολογία των παιχτών και στην απόδοση τους όσο και στο τελικό αποτέλεσμα

Τα γκολ
21′ Ο Χαρτοφύλλης Π. με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ 1-0.
27′ Το 1-1 έγινε από τον Θεοδοσίου με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Θεοδώρου.
65′ Μετά από σέντρα του Σφακιανού , ο Φωτεινής με κεφαλιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του, 2-1.
75′ Ο Χατζηνικόλας Β.Δ. με ωραία ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  Κακάνης , Ατσαλάκης, Φασουλάρης.

Πολυβώτης Ν.: Κετσές,Κάκιας, Χατζηνικολάς Β Δ (85΄ Κυπραίος), Χατζηνικόλας Β Κ, Χαρτοφύλης Ν (60΄ Πεϊμανίδης), Χαρτοφύλης Π, Φωτείνης, Γκλόντι (80΄ Ανδριωτής), Σφακιανός, Παπαδάκης, Κουκουβίνος.

Κολοσσός Κάστρου (Γιώργος Πατρός): Μαυρουδής, Μάχλης, Μαννάκης Φ, Κανάκης, Θεοδοσίου, Ζαχαρίας, Λαγός (78΄ Παπαδημητρίου), Πατρός (65΄ Χατζηπέτρος), Θεοδώρου (68΄ Ρούφας), Τριπολίτης, Κοντουδιός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments