Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ασπίδα Απολακκιάς -Δωριέας 4-1

Ασπίδα Απολακκιάς -Δωριέας 4-1

0
dorieas aspida
Dodekanisos

Την πρώτη της φιλική νίκη με 4-1 πέτυχε στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων η Ασπίδα Απολακκιάς με αντίπαλο τον Δωριέα. Η ομάδα του Γιώργου Ξύπα κατάφερε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα με τα γκολ που πέτυχαν ο Χωρίτης( 2,το ένα με πέναλτι), ο Ραφτόπουλος και ο Κάκαρης ενώ για τον Δωριέα σκόρερ ήταν ο Ντάκος.
Ο Δωριέας παρά την ήττα του και με δεδομένο ότι δεν ξεκίνησε ακόμα τις προπονήσεις έδειξε βελτιωμένος στο παιχνίδι του. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι «κιτρινόμαυροι» την προετοιμασία τους για την νέα χρονιά καθώς οι ομάδες της Γ΄ κατηγορίας βρίσκονται σε αναμονή για να μάθουν την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος από την ΕΣΠΔ. Οι τυπικά γηπεδούχοι και νικητές του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα 1-0 πολύ γρήγορα στο 5΄ , αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους που μπήκαν «παγωμένοι» στο ματς για τεχνικούς λόγους. Ωστόσο ο Δωριέας ισοφάρισε στο 11΄ αλλά λίγο πριν να λήξει το ημίχρονο η Ασπίδα πέτυχε το 2-1. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι γρήγορα( 40΄) σημείωσαν ακόμα ένα γκολ και αύξησαν την διοφορά,3-1. Μετά από πέντε λεπτά πέτυχαν και τέταρτο γκολ(4-1) σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα. Το θέαμα σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με τι δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές στην διάρκεια του παιχνιδιού ενώ τα όποια λάθη έγιναν δικαιολογούνται καθώς η μεν Ασπίδα εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε προπονήσεις αλλά ο Δωριέας ακόμα δεν ξεκίνησε, όμως βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους ποδοσφαιριστές.
Φάσεις και γκολ

5΄ Ο Χωρίτης έβγαλε την μπροστινή μπαλιά, κακή συνεννόηση αμυντικών και τερματοφύλακα, μπήκε σφήνα ο Κάκαρης και με μυτάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,1-0.
9΄ Ο Ντάκος διεκδίκησε μια χαμένη μπαλιά, βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα κι έκανε το πλασέ άουτ ενώ θα μπορούσε να μπει στην περιοχή.
11΄ Από άψογη κάθετη πάσα του Παπουτσάκη, ο Ντάκος βγήκε σε θέση βολής και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
30΄Ο Γκιζλής έβγαλε την σέντρα από δεξιά, απέκρουσαν οι αμυντικοί σουτ του Ραφτόπουλου από κοντά απέκρουσε ο τερματοφύλακας, νέο σουτ από τον Ραφτόπουλο και 2-1.
34΄ Από μπαλιά του Πρωτόπαπα, ο Καλλιούτσης πλαγιοκόπησε από δεξιά την άμυνα της Ασπίδας και μπήκε στην περιοχή, όμως αντί να κόψει την μπάλα αριστερά στον Ντάκο προτίμησε να κάνει το διαγώνιο σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
36΄ Ο Κούτρας από δεξιά έβγαλε την σέντρα, μόνος του και από κοντά ο Ραφτόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Μουστακάκης με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε την μπάλα κόρνερ.
40΄ Ο Ραφτόπουλος ανατράπηκε από τον νεαρό Μουστακάκη πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χωρίτης και 3-1.
45΄ Γύρισμα από δεξιά του Ροδίτη ,ολιγωρία των αμυντικών και πλασέ του Χωρίτη 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σάββενας.
Δωριέας: Ρήγας, Καλλιούτσης, Κόρο, Μανδουράρης, Παπουτσάκης, Ντερομενάης, Ντάκος, Γιούργκεν, Στέφας, Νικόλοφ, Πρωτόπαπας.
Επίσης έπαιξαν και οι Μουστακάκης, Παρασκευάς, Χατζηκοσμάς, Χριστόβ, Ματζιάρης, Ταφάνι, Λόσε, Ταφάνι Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments