Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: Ανακοίνωση για τον Παλάζη

ΑΣ Χάλκης: Ανακοίνωση για τον Παλάζη

5
palazis_tasos
Dodekanisos
Επίσημη θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Παλάζη, πήρε η διοίκηση του ΑΣ Χάλκης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ ΧΑΛΚΗΣ  Παλάζη Αναστάσιο θέλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω: Ο Α.Σ Χάλκης δεν διαπραγματεύτηκε με καμία ομάδα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας. Ο ποδοσφαιριστής διαπραγματεύεται με ομάδες χωρίς να έχει ενημερώσει την ομάδα μας  έχοντας εκκρεμότητες από την περσινή συνεργασία του με αποτέλεσμα και εμείς να ενημερωνόμαστε σχεδόν καθημερινά  για διάφορες  συνεργασίες (3 μέχρι σήμερα) από τα τοπικά  μέσα ενημέρωσης. Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τις συμφωνίες του ποδοσφαιριστή με τα σωμάτια που έρχεται σε συμφωνία. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η Ασπίδα Σαλάκου και οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την πρόθεση μας να μην αποδεσμεύσουμε τον ποδοσφαιριστή, Τάσο Παλάζη. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν προσέφερε σχεδόν τίποτα αναλογικά με όσα πήρε από την ομάδα μας και ζητάμε πίσω ένα ποσό από αυτά που έλαβε την περσινή σεζόν. Δεν θα αφήναμε ποτέ καμία άλλη ομάδα να χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα, πόσο μάλλον να δεχτούμε υποδείξεις, γι αυτό ότι έχει συμβεί και ότι θα συμβεί στην συνέχεια αφορά εμάς και τον ίδιο τον Παλάζη.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas
kostas
11 years ago

e den peirazei kai alloi pou prosferane stin omada fagane pistoli

apostolis
apostolis
11 years ago

ego eimai 2 xronia stin omada ayti kai den exo xasei oyte ena eyro…..den einai tyxaio oti ananeosan oloi oi podosfairistes!!!!!!

kostas
kostas
11 years ago

kai ego ego gnostous pou einai stin omada edo 4 xronia kai olo pistoli trone kai vazoun kai apo tin tsepi gia diafores ekdiloseis opote mallon dialegoun se pious ta dinoun…..kai se alles omades ananeonoun ti paei na pei auto oti dn trone pistoli? se allo nisi zeis mallon

kostas
kostas
11 years ago

aaaa kai kati allo paixtes pou figane tous eipan na min poune oti fagan pistoli gia na min xalasei to onoma ti xalkis

apostolis
apostolis
11 years ago

proton ananeosan oloi oi paiktes pos ginetai na se pistoliazoyn kai na ananeoneis epi 4 xronia……deyteronn poios malakas feygei kai toy lene na min pei tipota kai to kanei!!!!kai telos katalava ti koumasi eisai poy vgeneis sto internet anonima kai katageleis ena apo ta pio timia kai ithika somateia tis dodekanisoy…as krinei o kosmos kai i istoria toy somateioy poios leei alitheia!!!!!