Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Τήλος: “Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί με αυτά που ζούμε!”

ΑΣ Τήλος: “Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί με αυτά που ζούμε!”

0
ΑΣ Τήλος / AC Tilos / Facebook
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Μασάρων εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Τήλος. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:
“Προτού κρίνουμε την διαιτησία, αποδεχόμαστε πως οι αποφάσεις, το πως ερμηνεύουν τους κανονισμούς και τα όσα διαδραματίζονται στις αναμετρήσεις μας, οφείλονται αποκλειστικά σε κακές μέρες των ανθρώπων, οι οποίοι ορίζονται διαιτητές. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί σε αυτά τα οποία ζούμε. Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Τήλου αποφάσισε φέτος να μεταδίδονται όλες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας για διάφορους λόγους.

Ήδη από την πρώτη αγωνιστική βλέπουμε ότι τα λάθη αυτά μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ιδιαίτερα σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση. (Για κάθε μία από αυτές τις αναμετρήσεις έχει ακυρωθεί λανθασμένα γκολ δικό μας, τα οποία στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης). (Στις δύο από τις τρείς αναμετρήσεις υπάρχει βίντεο). Λάθη τα οποία κρίνουν το σκορ αλλά και στην τελική την ίδια την βαθμολογία.

Για τον Α.Σ. Τήλου και τους αθλητές του, μια εκτός έδρας αναμέτρηση(η μισή χρονιά δηλαδή) σημαίνει υπερβολικά πολλά έξοδα για τον σύλλογο αλλά και τους αθλητές, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι οι αθλητές είναι αυτοί που αφήνουν τις δουλείες τους, κλείνουν τις επιχειρήσεις τους προκειμένου να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Αν αυτά τα λάθη συνεχιστούν, δεν αξίζει σύλλογος και παίκτες να μπαίνουν σε αυτήν την διαδικασία (τεράστια έξοδα και ταλαιπωρία). Δεν θα κατεβαίνουμε στα εκτός έδρας!

Ο Α.Σ. Τήλου δηλώνει ρητά προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών και των προπονητών μας.
ΥΓ Θα επανέλθουμε με σχετικό βίντεο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments