Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΣ Ρόδος: Συγκροτήθηκε επιτροπή

ΑΣ Ρόδος: Συγκροτήθηκε επιτροπή

0
rodos_sinantisi_grafeia
Dodekanisos
Η συγκρότηση οκταμελής επιτροπής η οποία θα αναλάβει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει η ομάδα ενόψει της νέας σαιζόν, ήταν η κυριότερη είδηση που βγήκε από τη σημερινή (Τετάρτη) γενική συνέλευση των μελών της Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Ανδρέας Μπαρμπαγιάννης, απέσυρε την πρόταση που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες, καθώς ο ξενοδόχος Γιάννης Παπαβασιλείου αρνήθηκε να συμμετάσχει ενεργά στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Τα ονόματα που απαρτίζουν την επιτροπή είναι τα ακόλουθα:
Μάκης Ντουρουτλής, Αντώνης Ξεπαπαδάκης, Μιχάλης Νίκανδρος, Ηλίας Λοίζος, Μιχάλης Παλαιολόγος, Σάββας Χατζηπαυλής, Ανδρέας Μπαρμπαγιάννης και Γιάννης Κουμέντος.
Οι προαναφερόμενοι θα συνεδριάσουν αύριο (Πέμπτη) στις 9 το βράδυ προκειμένου να καθορίσουν το πώς θα κινηθούν. Θεωρείται δεδομένο ότι στις άμεσες προτεραιότητες τους θα είναι να ασχοληθούν με τη συγκρότηση του ρόστερ και με το κλείσιμο του νέου προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα καταρτιστεί, αφού η ομάδα αρχίσει να λειτουργεί και οργανωθεί έτσι όπως πρέπει ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments