ΑΣ Χάλκης: Μία προπόνηση…διαφορετική απ’ τις άλλες!

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της σχολής του ΑΣ Χάλκης υπό την αιγίδα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρόδου.

Αναλυτικά:

«Μια διαφορετική εμπειρία προπόνησης είχαν οι αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της σχολής μας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλάμβανε ποδοσφαιρική προπόνηση στο γυμναστήριο Black Box Factory υπό τις οδηγίες του ιδιοκτήτη Κοσμά Αποστόλου.

Στο πλαίσιο της επαγγελματικής προσέγγισης που έχουμε δώσει στα συγκεκριμένα τμήματα, η επίσκεψη στο γυμναστήριο θα είναι αρκετή συχνή, με τα παιδιά να έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό τους. Παράλληλα την Δευτέρα 15/10 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην διατροφολόγο της σχολής, Μαρτίνα Πουλή για εργαστηριακή ατομική λιπομέτρηση στους αθλητές μας, για τους οποίους θα δημιουργηθεί ατομικός φάκελος διατροφής. Τέλος του μήνα θα δρομολογηθεί επίσκεψη στην ψυχολόγο Σοφία Ντίκα όπως ακριβώς αναφέρει ο προγραμματισμός της σχολής μας Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρόδου».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments