Αρχική Παιδικό ΑΣ Χάλκης: Μία προπόνηση…διαφορετική απ’ τις άλλες!

ΑΣ Χάλκης: Μία προπόνηση…διαφορετική απ’ τις άλλες!

0
Dodekanisos

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της σχολής του ΑΣ Χάλκης υπό την αιγίδα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρόδου.

Αναλυτικά:

«Μια διαφορετική εμπειρία προπόνησης είχαν οι αθλητές των ομάδων Κ16 και Κ14 της σχολής μας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλάμβανε ποδοσφαιρική προπόνηση στο γυμναστήριο Black Box Factory υπό τις οδηγίες του ιδιοκτήτη Κοσμά Αποστόλου.

Στο πλαίσιο της επαγγελματικής προσέγγισης που έχουμε δώσει στα συγκεκριμένα τμήματα, η επίσκεψη στο γυμναστήριο θα είναι αρκετή συχνή, με τα παιδιά να έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια δείχνοντας από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό τους. Παράλληλα την Δευτέρα 15/10 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην διατροφολόγο της σχολής, Μαρτίνα Πουλή για εργαστηριακή ατομική λιπομέτρηση στους αθλητές μας, για τους οποίους θα δημιουργηθεί ατομικός φάκελος διατροφής. Τέλος του μήνα θα δρομολογηθεί επίσκεψη στην ψυχολόγο Σοφία Ντίκα όπως ακριβώς αναφέρει ο προγραμματισμός της σχολής μας Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments