Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αρκετοί πονοκέφαλοι για Ρουτζιέρη

Αρκετοί πονοκέφαλοι για Ρουτζιέρη

0
routzieris_kaisariani
Dodekanisos
Πολλά αγωνιστικά προβλήματα καλείται για μια ακόμα φορά να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη συνέχεια της Β’ Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ρουζτιέρης δεν μπορεί να υπολογίζει:
-Τον Μπάρτος Ταραχούλσκι, που θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την μια αγωνιστική ποινής. Ο φορ του Διαγόρα, δεν προπονήθηκε ούτε και χθες με τους συμπαίκτες του, μιας και πήγε στην Πολωνία για να δει την οικογένεια του. Ο ¨Τάρα¨ θα είναι απών από τον αγώνα της Δευτέρας, αλλά και από αυτόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
-Ποινή θα εκτίσει στα Γιάννινα και ο Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο μάτς με τον Πιερικό.
-Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στον αγώνα με τον Πιερικό και ο γκολκίπερ Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι δίδεται η ευκαιρία στον Άγγελο Χειμωνέττο, να πάρει και πάλι την ευκαιρία κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας. 
-Τιμωρία θα εκτίσει στα Γιάννινα και ο Απόστολος Σκόνδρας, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες, μιας και έχει υποστεί κι αυτός ένα διάστρεμμα στον αγώνα με τον Πιερικό.
-Απών από τον αγώνα με τον ΠΑΣ θα είναι  ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος θα εκτίσει μια αγωνιστική ποινής .Πρέπει να σημειωθεί πώς ο Σαλαμαστράκης δεν προπονήθηκε καθόλου χθες προληπτικά, μιας και ένοιωσε στον αγώνα με τον Πιερικό βάρος στους κοιλιακούς..
-Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Χοσέ Ρέγιες ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή για τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στο μάτς που πέρασε.
-Καθόλου δεν γυμνάσθηκε επίσης και ο Στάθης Προβατίδης ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνισθεί στα Γιάννινα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments