Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άρης 2013 – Ευαγόρας 1 – 2

Άρης 2013 – Ευαγόρας 1 – 2

0
balles1
Dodekanisos

Άρεσαν οι …μπέμπηδες της Ρόδου. Η θυγατρική ομάδα του ΑΣ Ρόδος, ο Ευαγόρας αν και έχανε με 1 – 0 από τον Άρη 2013 στον Αρχάγγελο, κατάφερε να … «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει έτσι με 2 – 1 παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Μαγιόγλου μετά από λάθος του τεμρατοφύλακα Χαμετάμι αλλά ο Γρύλλης ισοφάρισε με πέναλτι στο 70’. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 στο 80’ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Διακοφιλιππής, Σταμάτης Γιακουμάκης). Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε ο Χατζηπαυλής για εξύβριση αντιπάλου.
ΑΡΗΣ 2013: Μελαχρινός, Σακελλάρης (46’ Ματσίγκος), Παρδαλός Σ., Ροκάϊ, Μαγιόγλου, Μπαρμπαντώνης, Χατζηπαυλής, Παρδαλός Α. (77’ Παναγιωτάς), Ρούφας (36’ Χατζημιχάλης), Κολιού, Μαυριού
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Χαμετάμι, Πελεκάνος, Αθανασίου, Κακολύρης, Βασιλόπουλος, Πλασάτης, Πέθακας (90’ Κατσιμπράκης), Πολυταρίδης, Λυκοπάντης (33’ λ.τ. Τσαταλιός), Γρύλλης, Σαρικάς (80’ Κοντζιάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments