Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άργησε να αντιδράσει η Ρόδος!

Άργησε να αντιδράσει η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Μόνο προς το τέλος του αγώνα μπόρεσε να αντιδράσει η Ρόδος στα Χανιά και να δείξει το καλό της πρόσωπο! Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να της αποτρέψει την ήττα με σκορ 3 – 2 από την τοπική Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ που παλεύει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για τους βαθμούς, μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έλεγξαν το παιχνίδι όμως έπεσαν πάνω σε ένα πολύ καλό Πάππο ο οποίος ήταν πολύ θετικός κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα ανέπαφη την εστία του. Τελικά, το πολυπόθητο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Ήταν ένα τέρμα που έδωσε και ψυχολογικό αβαντάζ στους Χανιώτες.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έδειξαν διάθεση για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι σημειώνοντας και άλλα τέρματα τα οποία τελικά ήρθαν. Η αντεπίθεση για τη Ρόδο ήρθε καθυστερημένα. Από το 75’ και μετά, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πέτυχαν το 3 – 1 και στο 90’ μείωσαν ακόμα περισσότερο (3 – 2), όμως δεν υπήρχαν τα απαιτούμενα περιθώρια πλέον για να πετύχουν κάτι.

Τα γκολ
Στο 43’ μετά από Σουμπασάκης πάσαρε στον Περδικάκη μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ σε ένα κρίσιμο η αλήθεια σημείο του αγώνα (1 – 0).
Στο 66’ ο Ντεντάκης με ένα ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση (μετά από εκτέλεση κόρνερ) έκανε το 2 – 0.
Στο 71’ ο Βεστάκης με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 76’ ο Πιτταράς με σουτ μείωσε σε 3 – 1 και στο 90’ ο Τζιμογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού, αποβλήθηκε ο Τζιβίλογλου.
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς(69΄ Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας(88΄ Σταθινάκης), Περδικάκης (53΄ Βεστάκης)
Α.Σ. ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Δημητριάδης(86΄ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας(79΄ Τζιμογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς

φωτογραφία: grandsport.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments