Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρεσε ο Διαγόρας Βατίου

Άρεσε ο Διαγόρας Βατίου

0
1
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε ο Διαγόρας Βατίου από τα Κοσκινού επικρατώντας σε φιλικό αγώνα του Κολοσσού Κάστρου με σκορ 2 – 0. Η ομάδα της νότιας Ρόδου ήταν σε όλη την διάρκεια καλύτερη από τον αντίπαλο της και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε πλήρως. Επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της. Η καλύτερη ευκαιρία για τον Διαγόρα Βατίου ήταν μια φάση διαρκείας στο 36’ όταν στο πρώτο σουτ του Ξύπα αποκρούει ο τερματοφύλακας και στο ριμπάουντ η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ ένα λεπτό αργότερα (37’) οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν δύο νέα σουτ με την μπάλα ωστόσο να μην τους κάνει το χατίρι. Σημειώνεται ότι ακυρώθηκε και ένα γκολ του Παπουρδάνου ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ με τους «κυανέρυθρους» πάντως να υποστηρίζουν πως ήταν κανονικό.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά αλλά δεν είχαν σωστές επιλογές και έτσι παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 53΄ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι και έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πήρε το προβάδισμα (0-1) του Ξύπα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Διαγόρας βελτιώθηκε πολύ και κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα σε αντεπίθεση στο 65’ (ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Κολοσσού) με τον Μαυρομούστακο.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Ζουρούδς, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Ζωάννου Μάκης. Μικκιού, Ντόστι, Ξύπας, Μοσχής, Παπυρδάνος, Μαυρομούστακος (Έπαιξαν και οι Σαρδέλης, Ζωάννου Γιάννης, Καψαλάκης, Καραγιάννης, Καμπούρης, Γιαννόπουλος, Καστρινός, Τσιβρινής, Αποστόλου και Κόττορος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments