Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άρεσαν στον Τερεζόπουλο!

Άρεσαν στον Τερεζόπουλο!

0
Dodekanisos

Το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν χθες το πρωί στο γήπεδο Κοσκινού, οι Ατρόμητοι Ρόδου με την Ρόδο είχε και τα θετικά στοιχεία σε ότι αφορά τους νεαρούς παίκτες των νεοφώτιστων στην Β΄ κατηγορία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο προπονητής των «ελαφιών» Δημήτρης Τερεζόπουλος εντυπωσιάστηκε με την απόδοση δύο νεαρών παικτών των Ατρόμητων και ζήτησε να μάθει κάποια στοιχεία τους. Επίσης ο τεχνικός των «πράσινων» ζήτησε από τους υπεύθυνους της ομάδας να επιτρέψουν στα δύο παιδιά να συμμετάσχουν στις προπονήσεις των «ελαφιών», προκειμένου να δει περισσότερα για τους δύο ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση των Ατρόμητων συμφώνησε αμέσως, και σωστά έπραξε, διότι το μεγαλύτερο κέρδος από την συμμετοχή της ομάδας τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας ήταν η ανάδειξη και η διάκριση ποδοσφαιριστών και όχι αυτοσκοπός η άνοδος.

Οι ποδοσφαιριστές που έδειξαν τα καλά στοιχεία στο φιλικό είναι ο Αλμπάν Τερζίου και ο Γιάννης Παραστατίδης. Ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος, έχει γεννηθεί το 1999 και είναι υψηλόσωμος. Ο δεύτερος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σε όλες τις πλευρές και έχει γεννηθεί το 2000.

Ο Αλμπάν Τερζίου πηδάει για κεφαλιά στο χθεσινό φιλικό που έγινε στα Κοσκινού
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments