Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρεσαν οι Ροδίτες του squash

Άρεσαν οι Ροδίτες του squash

0
Dodekanisos

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ρόδιοι αθλητές και αθλήτριες κατά την 2η ημέρα του Διεθνούς τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στο ξενοδοχείο Sheraton και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Τοιχοσφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα:
-Στην Α2 κατηγορία των ανδρών νίκες σημείωσαν οι Γιώργος Αγγούριας (3-0 τον Βαγγέλη Σκαράκη) και Δημήτρης Πίτσος (3-0 τον επίσης Ροδίτη Δημήτρη Σπάρταλη).

-Στη Β’ Κατηγορία των ανδρών ο Στεργος Κουλλαρος ζευγάρωσε τις νίκες του επικρατώντας του Γάλλου Yannick Claude με σκορ 3-0 ενώ και ο Αντώνης Ηλιοπουλος (Νο1 του ταμπλό) έκανε καλή εμφάνιση επικρατώντας με  σκορ 3-0 του Βούλγαρου Angel Hristov. Επίσης, ο Βαγγέλης Σείτης νίκησε τον Ανδρέα Χιωτάκη με 3 – 0

-Στην κατηγορία των γυναικών γυναικών νίκες σημείωσαν οι Μαρία Μπονιάτη (3-0 τη Δέσποινα Γιακη) και η Μαρία Σταματελλου (3-0 τη Νίκη Τριγκαζη).

Ταμπλό επαγγελματιών: Επικράτησε ο Rosner

Αν και δυσκολεύτηκε, τελικά έφθασε στη νίκη, το μεγάλο φαβορί των γυναικών και νούμερο 5 στον κόσμο Simon Rosner. Επικράτησε με 2 – 1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed ο οποίος είχε προηγηθεί. Η εμπειρία του Rosner όμως μέτρησε στη συνέχεια  και αυτό ήταν κάτι που το ν βοήθησε να φθάσει στη νίκη. Στον άλλο αγώνα των επαγγελματιών ο Αιγύπτιος Omar Mosaad επικράτησε του Ελβετού Nicolas Mueller επίσης με σκορ 2-1. Ήταν ένας εντυπωσιακός αγώνας που είχε να προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που τον παρακολούθησε.

-Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί να προσέλθει καθημερινά από τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο SHERATON προκειμένου να πάρει μια γεύση.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments