Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αρχοντούλης: « Στόχος μας; Να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και να πάμε...

Αρχοντούλης: « Στόχος μας; Να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται!»

0
Dodekanisos

Μία συνέντευξη σχετικά με τους στόχους, την προετοιμασία αλλά και την νοοτροπία του Αστέρα Παστίδας παραχώρησε ο Γιάννης Αρχοντουλής.

– Πως είδατε την προετοιμασία της ομάδας ?

– « Ήταν δύσκολη, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές δούλευαν και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σωστά. Παρόλα αυτά έχουμε το κατάλληλο υλικό, και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος που θα σταματήσουν μερικοί από τις δουλείες τους και θα είμαστε πιο γεμάτοι στο ρόστερ! Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται.»

« Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το πρωτάθλημα με 30 παιχνίδια. Χρειάζεται να έχεις επιλογές στο ρόστερ, προσπαθούμε να κρατάμε τους ποδοσφαιριστές όσο γίνεται σε καλύτερη κατάσταση και να τους προφυλάσσουμε.»

– Ποιος είναι ο στόχος του Αστέρα Παστίδας για φέτος?

– « Να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, πιστεύω θα είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα! »

– Ο μέσος όρος ηλικίας των παιχτών της ομάδας του είναι μικρός με τους περισσότερους να μην ξεπερνάνε τα 25 έτη. Ήταν δικιά σου επιλογή ή ήταν παιδιά που προωθήθηκαν από της ακαδημίες ?

«Δεν το ζήτησα, αν και είμαι αυτής της άποψής. Κάποιοι είναι από πέρυσι και έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να δουλεύω με μικρά παιδιά!»

Όσο αφορά για την πρώτη αγωνιστική, αυτή θα είναι στην Λίνδο όπου θα φιλοξενηθεί από τον Κλεόβουλο

«Η πρώτη αγωνιστική πάντα κρύβει παγίδες το ξέρουμε.. Θα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, και πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αντιμετωπίσει τα μικροπροβλήματα με τους τραυματισμούς που έχουμε.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments