Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αρχόντάκης: « Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, αλλά όταν έχεις την δυνατότητα να...

Αρχόντάκης: « Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, αλλά όταν έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις σου μένει μια πικρία ότι θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο..»

0
Dodekanisos

Ο Γιώργος Αρχοντάκης ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη. Σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, τα φαβορί του ομίλου αλλά και τι στόχο έχει η ομάδα του για φέτος.

– Πως είδατε το από την δικιά σας ματιά ?

– « Όταν τις κλασικές ευκαιρίες του παιχνιδιού τις έχεις εσύ και δεν κερδίζεις σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι από τις σταθερότερες της κατηγορίας, μια πολύ δύσκολή έδρα. Σίγουρα το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, αλλά όταν έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις σου μένει μια πικρία ότι θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο..»

« Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε πριν από 25 μέρες με πολλά προβλήματα.. Από το μηδέν με τρία δελτία και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ότι είμαστε κανονική ομάδα»

– Για πιο λόγο άργησε τόσο η προετοιμασία σας ?

– « Άλλαξε η διοίκηση, και αυτοί που ανάλαβαν πήραν από το πρωτοδικείο στα χέρια τους την κυριαρχία της ομάδας και ξεκίνησε από το μηδέν.. Είχαν φύγει όλοι οι ποδοσφαιριστές..»

– Οι στόχοι για φέτος ποιοι είναι ?

– «Έτσι όπως είναι φέτος αν καταφέρει ο Βύζας να σωθεί θα είναι σαν να έχει πάρει το πρωτάθλημα! Αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και πως μπορούμε να βελτιωθούμε.»

– Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσετε την Μαρκό, τι περιμένετε να αντιμετωπίζεται ?

– « Η Μαρκό είμαι μια ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη έχει κάνει μεγάλη επένδυση, αλλά αυτό δεν λέει κάτι παίζουμε στην έδρα μας! Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. »

– Υπάρχει κάποια ομάδα που σας «φοβίζει» στην κατηγορία ?

– «Βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας οι ομάδες που φαντάζουν φαβορί δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο»

– Ποια είναι τα φαβορί για εσάς ?

– « Σε θεωρητικό πάντα επίπεδο είναι η Μαρκό, η Ρόδος, η Κόρινθος και το Άργος. Είναι τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει επένδυση και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments