Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Απρέπεια του ΣΔΠΔ, εξοργισμένος ο Διακοφώτης!

Απρέπεια του ΣΔΠΔ, εξοργισμένος ο Διακοφώτης!

2
sindesmos diaititon
Dodekanisos

Έξω φρενών με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αλέκο Μιτζιρίκη αλλά και τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγγάρη είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης! Αιτία το γεγονός ότι πήγε σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου που ήταν προγραμματισμένο το πρώτο μάθημα της σχολής διαιτησίας αλλά κανείς από τους προαναφερθέντες δεν ήταν παρών! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και οι μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί, βρήκαν τις πόρτες του συνδέσμου κλειστές με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεταβούν στα γραφεία της Ένωσης για το πρώτο μάθημα. Μάλιστα, αύριο συγκαλείται έκτακτο δ.σ. με θέμα το σύνδεσμο Διαιτησίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κος Διακοφώτης Παναγιώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β΄, καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στις 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη :
1) Ενημέρωση Προέδρου για το σύνδεσμο Διαιτησίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΑΦΟΥ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ¨?

Κωστας
Κωστας
9 years ago

[quote name=”Cactus”]ΑΦΟΥ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ¨?[/quote]
Η καρεκλα ειναι γλυκια φιλε! Προσδιδει κυρος και προσωπικοτητα!!! (Ειρωνικο ειναι, μην μασας….)