Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Αποχωρώ από το ποδόσφαιρο»

«Αποχωρώ από το ποδόσφαιρο»

1
goulopoulos_pagkos
Dodekanisos
Λάβρος κατά της διοίκησης του ΑΟ Δικαίου ήταν ο τεχνικός του συλλόγου Μανώλης Γουλόπουλος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM. Ο κ. Γουλόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ «έριξε» τα βάρη του υποβιβασμού κυρίως στους διοικούντες που «άφησαν την ομάδα μόνη της.». Χαρακτηριστικά είπε πως, «στο παιχνίδι της Παστίδας έφερε την ομάδα στη Ρόδο η γυναίκα του προέδρου. Δεν υπήρχε κανένας άλλος από την διοίκηση». Πρόσθεσε επίσης πως «υπήρχε και μια μερίδα φιλάθλων που έκανε κακό στην ομάδα και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε τον ρόλο του.». Ο κ. Γουλόπουλος δεν σταμάτησε πάντως εκεί και έκανε αναφορά και στον Ηρακλή Μαριτσών λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι έπαιξε για την ιστορία του. Αν έπαιζε για αυτήν, ο πρόεδρος του στον πρώτο γύρο όταν παίξαμε δεν θα μας παρακαλούσαν να μην τους βάλουμε πολλά γκολ.»  Σε ερώτηση γιατί πιστεύει ότι η ομάδα του στα Μαριτσά δεν μπόρεσε να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, απάντησε ως εξής:
«Όποιος ήταν στο παιχνίδι είδε ότι ήμασταν άτυχοι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θέλω να πω και το εξής για το παιχνίδι αυτό. Ο κ. Παπαδημήτρης με έβαλε να πληρώσω τον καφέ με 2 ευρώ από το κυλικείο. Ήξερε ότι ήμουν εγώ και παρόλα αυτά πλήρωσα. Τους ευχαριστώ για την φιλοξενία». Στο τέλος ο κ. Γουλόπουλος προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον πάγκο του ΑΟ Δικαίου όπως και από το ποδόσφαιρο γενικότερα λέγοντας πως «φέτος στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτά που είδα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
papanikolaoy vale
papanikolaoy vale
12 years ago

KAI GIATI RE KOOYTS NA MHN PLIROSEIS KALO MATHAME STO TZAMBA…EIDIKA O PAPADIMITRIS GIA NA KRATAEI THN OMADA TOSA XRONIA DEN AFINEI NA PESEI TPTA KATO!!!MAGIA TOY EINAI …H DIAFONEIS???GIATI TO KRAZEIS GIA TA DYO EYRO TOSO POLY ANAGI TA EIXES??? EXEI EXODA PAIXTES SINTIRISI GIPEDOY PRIM KTL…K STO KATO KATO H OMADA EPAIXE GIA TI NIKI K AYTO EINAI POY METRAEI MHN KATHGOREIS… MIA OMADA MIA ISTORIA K PANO APO OLA TON PROEDRO!!!