Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απότομη προσγείωση στον Ασπρόπυργο!

Απότομη προσγείωση στον Ασπρόπυργο!

0
Dodekanisos

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Ιάλυσος! Οι “ερυθροκίτρινοι” έχασαν με 3 – 0 από τον ουραγό και χωρίς βαθμό μέχρι πρόσφατα Ασπρόπυργο και προσγειώθηκαν …απότομα θα έλεγε κανείς μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες από τις οποίες οι δυο εκτός έδρας. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ …ειδικών συνθηκών και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Το τελικό σκορ πάντως είναι βαρύ για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πιο επιθετική και στο δεύτερο δεν προδίκαζε η εικόνα της αναμέτρησης ότι το σκορ θα μπορούσε να …ανοίξει. Αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η κακή αμυντική λειτουργία των παικτών του Ιάλυσου που την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι.

Στο 4′ ο Μαστραντωνάκης έκανε ένα σουτ από καλό σημείο αλλά ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας Γκέκας να μπλοκάρει.
Στο 27′ ο Σκεντεράϊ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε μια πολύ καλή στιγμή για τους “ερυθροκίτρινους”.
Στο 43′ ο Ασπρόπυργος κέρδισε πέναλτι Το εκτέλεσε ο Ζαχαρός αλλά ο Ανδρούτσος έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση και έτσι κράτησε το μηδέν.
Στο 56′ ο Ζαχαράκης με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από όχι καλή έξοδο του Ανδρούτσου άνοιξε το σκορ (1 – 0) για τους γηπεδούχους.
Στο 68′ ο Καρπαθάκης μάρκαρε τον Κυριαζή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργακόπουλος και έκανε το 2 – 0.
Στο 72′ ο Ζαχαράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 78′ ο Χατζησάββας έκανε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά ο Γκέκας απόκρουσε δύσκολα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλέμπεης (Αθήνα) και “βοηθοί” του ήταν οι Χριστοδούλου (Ημαθία) και Αραβίδης (Αθήνα).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκέκας, Αργυρόπουλος (80′ Κριστάν), Μουκίδης, Τζανουλίνος , Ζαχαρός, Ζαχαράκης (70′ Κατίδης), Αμπεσολό (38′ λ.τ. Νόα), Θεοδώρου, Κυριαζής (80΄ Καλομοίρης), Τραορέ, Τριποτσέρης.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Σκεντεράι, Παπουτσογαννόπουλος (75′ Γιώργου), Ρούσσος, Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (60′ Χριστόπουλος)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments