Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Απορρίφθηκε η ένσταση του Διαγόρα

Απορρίφθηκε η ένσταση του Διαγόρα

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos
Κανονικά θα εξελιχτούν τα πλέι οφ της Football League μιας και η ένσταση του Διαγόρα και του ΟΦΗ για αντικανονική συμμετοχή δύο παικτών της Δόξα Δράμας απορρίφθηκε.
Η πειθαρχική επιτροπής της Football League, συνεδρίασε σήμερα το πρωί της Πέμπτης και αποφάσισε πως  δεν ήταν αντικανονική η συμμετοχή των παικτών της Δόξας Δράμας, Νίκου Τρελλόπουλου και του Αλέξη Κουμπρόγλου.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς στην εκδίκαση της υπόθεσης, ισχυρίστηκε: «Eγώ είχα δοθεί δανεικός από τον Άγιαξ στην Σεβίλλη και το πρωτάθλημα στην Ισπανία τελείωσε νωρίτερα όμως αυτό δεν σήμαινε ότι επειδή επέστρεψα στην Ολλανδία είχα δικαίωμα να αγωνιστώ. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Πάνω από αυτούς τους κανόνες και τους νόμους δεν είναι ούτε ο κύριος Πιλάβιος, ούτε ο κύριος Καλογιάννης».
Οσον αφορά την υπόθεση του δανεικού από τον Εργοτέλη, Γιώργο Σιάκκα, ο Μαχλάς, απάντησε: «Από την στιγμή που έχει ανακληθεί το δελτίο του, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Εργοτέλη και κακώς αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας».
Επειτα το λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος του Διαγόρα, Δημήτρης Βαγιάκος, ο οποίος κατέθεσε ένσταση κατά της Δόξα Δράμας. Ο Βαγιάκος παρουσίασε έγγραφο που αναφέρει την ανάκληση δελτίων των ποδοσφαιριστών και την επανέκδοσή τους στις 25 Ιουλίου, χωρίς να αναφέρεται σε ποια ομάδα έχουν εκδοθεί.
Οπως είναι λογικό, οι εκπρόσωποι των «μαυραετών», Αργύρης Λίβας και Χάρης Γεωργίου ζήτησαν την απόρριψη των ενστάσεων. (Gazzeta.gr)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments