Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απομακρύνθηκε το όνειρο…

Απομακρύνθηκε το όνειρο…

9
aris endekada
Dodekanisos

Απομακρύνεται οριστικά το όνειρο της εισόδου του Άρη Αρχαγγέλου στα play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «κιτρινόμαυροι» παραχώρησαν οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1 – 1 στη Δόξα Ψίνθου και απομακρύνθηκαν και άλλο από τις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας.
Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση λόγω διαμαρτυριών των φιλάθλων των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Ατσικνούδα. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο κοντά στην φυσούνα. Χάρις στην επέμβαση όμως των ψυχραιμότερων, οι διαιτητές αποχώρησαν κανονικά.
Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 27’ ο Μπαϊρακτάρης όμως στο 58’ ο Καρίκης στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Δόξας (αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες) διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
φίλαθλος
φίλαθλος
9 years ago

Απαράδεκτη η φιλοξενία!

Dimitris12
Dimitris12
9 years ago

Απαράδεκτη η συμπεριφορά ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του Άρη (πχ Γκίκας που χτυπούσε στην φισόυνα ποδοσφαιριστή της Δόξας) .Ντρόπή και αίσχος .Όταν τελείωσε ο αγώνας κάποιος άνοιξε την πόρτα και μπήκαν φιλάθλοι της Αρχαγγέλου και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν. Χτύπησαν τον πρόεδρο της Δόξας και κυνηγούσαν τους τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να χωρίσουν ! Επίσης στην δίάρκεια του αγώνα και χωρις κανένας από τους φιλάθλους της Δόξας να ασχοληθεί μαζί τους κινήθηκαν προς το μέρος τους και έβριζαν (μεγάλοι και μικροί ) με χυδαίο τροπο και απειλητικό .,.Όλα αυτά την ώρα που στην Ψίνθο τον πρωτο γύρο είχαν την καλύτερη φιλοξενία ,η ομάδα της Δόξας τίμησε με ανθοδέσμη τον Αλέκο Αλεξανδρή για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο και ολα κύλισαν σε γιορτινά και αθλητικά πλαίσια !

Dimitris12
Dimitris12
9 years ago

Ελπίζω η συμπεριφορά αυτή να μην μείνει ατιμώρητη .Είναι στα χέρια των ανθρώπων ΕΠΣΔ να δείξουν σε κάποιους τι σημαινει αθλητισμός και να μην αφήσουν τέτοιες συμπεριφορές να στιγματίζουν το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο !

cisse
cisse
9 years ago

ασε μας ρε φιλε που οταν ερχομαστε στην ψινθο το ξηλο το εχετε για την πλακα!!!!ουστ!!!!

Ψίνθος
Ψίνθος
9 years ago

Η δόξα με δικά της παλικάρια και όχι με μετεγραφες από πάνω όπως εσάς έκανε την διαφορά και σε αυτόν τον αγώνα..και όπως λέει και ο τίτλος όνειρο ήταν πάει τελείωσε…δόξα και τα μυαλά στα καγκελα

aris
aris
9 years ago

poly ksylo

cisse
cisse
9 years ago

[quote name=”Ψίνθος”]Η δόξα με δικά της παλικάρια και όχι με μετεγραφες από πάνω όπως εσάς έκανε την διαφορά και σε αυτόν τον αγώνα..και όπως λέει και ο τίτλος όνειρο ήταν πάει τελείωσε…δόξα και τα μυαλά στα καγκελα[/quote]
ηρεμησε ρε ψευτομαγκα!!!!και τι δικα της παιδια??αλλη ομαδα πας και βλεπεις!!!

ψινθος
ψινθος
9 years ago

Στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με 9 ψινθενους φίλε μου!!

fila8los
fila8los
9 years ago

Μην ξανά πει κανείς ότι οι Αρχαγγελιτες μικροί κ μεγάλοι έβριζαν χυδαία και χωρίς αιτία μην ξανά πει κανείς ότι έδειραν κόσμο πάλι χωρίς αιτία… θα τσακωθούμε… όλοι έχουν να λένε τι καλοί οικοδεσπότες είναι…