Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλ. – Ηρακλής Μαρ. (φιλικό) 2 – 0

Απόλλων Καλ. – Ηρακλής Μαρ. (φιλικό) 2 – 0

0
apollon iraklis2
Dodekanisos

Ο Απόλλων Καλυθιών ήταν ο νικητής του σημερινού φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη επικράτησε με 2 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών. Ήταν το δεύτερο φετινό τεστ για τους απολλωνιστές οι οποίοι σε γενικές γραμμές άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν είχε δυο ημίχρονα αλλά …τρία, μιας και παίχθηκαν τρία 30λεπτα λόγω και της ζέστης. Από το 55 και μετά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να δείχνουν καλύτερα στοιχεία χωρίς όμως να μπορέσουν να μειώσουν το σκορ. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φυλακούρης και Παπανικολάου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Κίτσος, Φυλακούρης, Σιέχ, Στάθης, Σαββούλης, Σκόρπος, Κυρίτσης, Παπανικολάου, Μουτσοντέμι, Πιέρο (Έπαιξαν και οι Μιχαλάς, Αγγελίδης, Γ. Κυριαζής, Σταυρής, Τσαλίκης, Α. Φυλακούρης, Κιόττος, Γκεοργκίεφ, Κώστας, Κουφάλης και Παπαγεωργίου)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Λορέντζος, Παπακωνσταντής, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Λερογιάννης, Μπιλιάς, Τσαλώλης, Σ. Κούρος, Μακρής, Καρίκης (Έπαιξαν και οι Μακαρούνς, Χειμωνέττος, Τσαφής, Μ. Κούρος και Σαββάκης
-Σημειώνεται ότι την ομάδα του Ηρακλή κωουτσάρισε ο Σαββιδάκης και όχι ο Σάββενας ο οποίος για προσωπικούς λόγους («έχασε» συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας του) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο παιχνίδι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments