Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλ. – Άγιος Λουκάς 1 – 0

Απόλλων Καλ. – Άγιος Λουκάς 1 – 0

0
1
Dodekanisos

Ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια ο Απόλλωνας Καλυθιών. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη επικράτησε σήμερα με 1 – 0 του Αγίου Λουκά Αφάντου. Οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και κατάφεραν με ένα τέρμα που σημείωσε ο Μουτσοντέμι (από κοντά με πλασέ) στο 34’ να πάρουν τη νίκη. Κατά διαστήματα και η ομάδα του Αφάντου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Εξάλλου το πρωτάθλημα της Β ‘ Κατηγορίας αργεί ακόμα να ξεκινήσει.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καμπούρης, Κίτσος, Φυλακούρης, Σιέχ, Στάθης, Κυρίτσης, Σαββούλης, Σκόρπος, Μουτσοντέμι, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος (Έπαιξαν και οι Κουφάλης, Κώστας, Κιόττου, Σταυρής, Ροδίτης, Τσαλίκης, Ορφανός, Ηλίας και Ταχραμάνης)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καλογήρου Ελ, χ. Καλογήρου, Χατζαντώνης, Σακελλάρης, Μπρισνόβαλης, Μακρυδημήτρης, Κανέλλος, Μπάλλα, Ορφανός, Μανέττας (Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Σπανός, Κασιώτης Σ, Κασιώτης Ν, Γεννημαχλέλης, Πύργιογλης, Κοντόγιαννος Διακίδης, Λάμπρου, Λόξας και Αλαχούζος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments