Απόλλων Καλ. – Άγιος Λουκάς 1 – 0

Ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια ο Απόλλωνας Καλυθιών. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη επικράτησε σήμερα με 1 – 0 του Αγίου Λουκά Αφάντου. Οι παίκτες του Απόλλωνα ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και κατάφεραν με ένα τέρμα που σημείωσε ο Μουτσοντέμι (από κοντά με πλασέ) στο 34’ να πάρουν τη νίκη. Κατά διαστήματα και η ομάδα του Αφάντου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Εξάλλου το πρωτάθλημα της Β ‘ Κατηγορίας αργεί ακόμα να ξεκινήσει.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καμπούρης, Κίτσος, Φυλακούρης, Σιέχ, Στάθης, Κυρίτσης, Σαββούλης, Σκόρπος, Μουτσοντέμι, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος (Έπαιξαν και οι Κουφάλης, Κώστας, Κιόττου, Σταυρής, Ροδίτης, Τσαλίκης, Ορφανός, Ηλίας και Ταχραμάνης)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καλογήρου Ελ, χ. Καλογήρου, Χατζαντώνης, Σακελλάρης, Μπρισνόβαλης, Μακρυδημήτρης, Κανέλλος, Μπάλλα, Ορφανός, Μανέττας (Έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Σπανός, Κασιώτης Σ, Κασιώτης Ν, Γεννημαχλέλης, Πύργιογλης, Κοντόγιαννος Διακίδης, Λάμπρου, Λόξας και Αλαχούζος)

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments