Αρχική Αθλητικά νέα Αποχαιρετισμός και ραντεβού του…χρόνου

Αποχαιρετισμός και ραντεβού του…χρόνου

0
Dodekanisos

Την δική τους γιορτή έστησαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού οι Ακαδημίες του Διαγόρα και όλα τα παιδιά έδειξαν πως δεν θα ήθελαν να τελειώσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες.

Ωστόσο πρέπει να ξεκουραστούν και να πάρουν δυνάμεις για να είναι έτοιμα ξανά να αρχίσουν την νέα χρονιά. Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του «γηραιού», Νίκος Μαντικός μαζί με τους προπονητές των τμημάτων Ρίζο Μιχάλη(εφηβικό), Καραβόλια Σάββα(παιδικό), Τσαμπανάκη Κώστα(προπαιδικό), Μιχαλάκη Φιλήμονα(Τζούνιορ) και Γιακουμάκη Γαβριήλ(προτζούνιορ-μπαμπίνι) ετοίμασαν την γιορτή του αποχαιρετισμού με όρεξη για να ευχαριστήσουν και την τελευταία ημέρα όλα τα παιδιά πλην εκείνων της εφηβικής ομάδας. Γονείς, συγγενείς και φίλοι του Διαγόρα βρέθηκαν στα Κοσκινού και χειροκρότησαν για άλλη μια φορά τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» τίμησε με πλακέτα τρία παιδιά της οικογένειας του Διαγόρα τα οποία διέπρεψαν σε άλλους τομείς ενώ στο τέλος και προς έκπληξη της,  τιμήθηκε και η γραμματέας του συλλόγου κ. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή για την ηθική και γραμματειακή υποστήριξη που προσφέρει από το 2016.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφιες απο την εκδήλωση.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments