Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Από την κόλαση στον …Παράδεισο!

Από την κόλαση στον …Παράδεισο!

6
aera ialisos
Dodekanisos

Από την κόλαση στον Παράδεισο βρέθηκε ο Ιάλυσος ο οποίος αν και έχανε με 2 – 0 στ’ Αφάντου από τον τοπικό ΑΕΡΑ, βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τελικά με 3 – 2 και να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρόδου. Οι «ερυθροκίτρινοι» …πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά το 60’, όπου οι γηπεδούχοι άρχισαν να δείχνουν σημάδια κόπωσης. Ο Ιάλυσος που είχε πιο πολλές δυνάμεις κατάφερε να μειώσει νωρίς στην επανάληψη το σκορ και να τελικά να κάνει την μεγάλη ανατροπή, προσθέτοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί, έχοντας μάλιστα και την κατοχή της μπάλας και ελέγχοντας το παιχνίδι. Μετά το σφύριγμα της λήξης παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση καθώς ορισμένοι φίλοι των γηπεδούχων εξαγριώθηκαν με τον Μανώλη Χατζηφούντα, όμως ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έγινε κάτι.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 25’ ο Τριχιάς έκανε ένα δυνατό σουτ περίπου από τα 25 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0)
Στο 35’ ο Μασάδο εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Λουτριώτη
Στο 44’ ο Μασάδο έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Απόκρουσε προς στιγμή ο Λουτριώτης και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ιάλυσου
Στο 55’ ο Πλύγκος έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Μασάδο που ήταν αφρούρητος στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 2 – 0.
Στο 65’ ο Καρπαθάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 1.
Στο 67΄ ο Σταυλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζηφούντας πήρε την κεφαλιά όμως ο Δαρζέντας απόκρουσε. Στην επαναφορά όμως της μπάλας, ο Μαθιός έκανε το πλασέ σε άδειο τέρμα και …κατάφερε να τη στείλει πάνω από το οριζόντιο (άουτ).
Στο 70’ ο Ρεκλείτης έκανε τη σέντρα και ο Αθανασίου με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2 – 2.
Στο 77’ ο Ρεκλείτης έκανε ατομική προσπάθεια από τα δεξιά. Μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι κα στη συνέχεια στα δίχτυα (2 – 3).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Σπάρταλης, Σαρρής). Στο 91’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κανάτας για μαρκάρισμα πάνω στον Γκινή. Στο 95’ είδε την απευθείας κόκκινη ο Χατζηφούντας που κλώτσησε πάνω στην φάση τον Γιαννακάκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Πάλλας, Κατσιδώνης (20’ Καραγιάννης), Αμπαζάϊ, Ανδρεόπουλος (82’ Γιώργου), Κανάτας, Τριχιάς, Τσαγγάρης, Μασάδο, Πλύγκος (80’ Λυριστής)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Χειμωνέττος (60’ Μπιγκό), Παπαδημήτρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας (37’ Χατζηφούντας), Σπάρταλης, Παφιάκης, Μαθιός (83’ Γκινής), Καρπαθάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
9 years ago

Sto B topiko kaounia!

Stark
Stark
9 years ago

Δεν λέτε στον τιμο να κατέβει στο Μανδράκι να κάνει τον τροχονόμο ;;;άσχετος

kaounia
kaounia
9 years ago

pos ta fernei h moira telika na sas riksoume emeis

alekos
alekos
9 years ago

[quote name=”Komenos7″]Sto B topiko kaounia![/quote]
kai esy topiko tha eisai tou xronou re vlima triantene.aporo pos den sou exei kanei mynisi o theos esena xazemene

ialisos
ialisos
9 years ago

dwste to mats sti pastida na swthei …. mono kai mono gia na pesoyn ta afantou axwneyti fara!!!! etsi ki aliws deyteri tha vgoume !!! rixte tous maou maou!!

Komenos7
Komenos7
9 years ago

[quote name=”alekos”][quote name=”Komenos7″]Sto B topiko kaounia![/quote]
kai esy topiko tha eisai tou xronou re vlima triantene.aporo pos den sou exei kanei mynisi o theos esena xazemene[/quote]

Egw toy xronou tha paizw me Ioniko kai Nea Ionia, enw esy me Polustrato kai Agio Isidoro kaouni!