Αρχική Προγνωστικά Απλά επιβεβαιωθήκαμε…

Απλά επιβεβαιωθήκαμε…

0
tripoli pao
Dodekanisos

«Ιδιαίτερα επικίνδυνο και πονηρό το σημερινό κουπόνι ημέρας. Σήμερα είναι η χαρά των εκπλήξεων και των παικτών που κοντράρουν τα φαβορί. Είναι τέτοια τα ματς που ενδείκνυται η κόντρα». Αυτά είχα γράψει χθες και επιβεβαιώθηκα. Προφητικά μείναμε μακριά από τις όποιες παγίδες και με παρόμοια τακτική σήμερα αγοράζουμε αξίες. Κάναμε λοιπόν το 4 στα 6 χθες και με σταθερό το ποσοστό των επιτυχιών μας στο 62% έχουμε φτάσει τις συνολικές μας επαληθεύσεις στις 254/413. Πάμε τώρα στα σημερινά:
ΤΟΥΝ – ΖΥΡΙΧΗ κωδ.271
Ομάδα που δεν σκοράρει δεν κερδίζει!! Σε 6 αγωνιστικές έχει βρει δίχτυα…1 φορά!!! Και παίζεις τώρα με την Ζυρίχη που ναι μεν έχει δύσκολο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ (εκτός με Γκλάντμπαχ) αλλά ένας λόγος παραπάνω να σε κερδίσει και για λόγους ψυχολογίας. Δυνατό διπλό ( 2 ) 2,35 σε φουσκωμένη τιμή και επειδή έχει ακόμα καλύτερη τιμή πάω και στο ( 2/2 ) 4,00.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ κωδ.276
Πονηρό tip σε αυτό το ματσάκι ανιχνεύσαμε. Η ζημιάρα Σουόνσι βρίσκεται αρκετά ψηλά και δείχνει στόφα ομάδας με σταθερότητα. Το φόρτωμα που παίρνει από χθες η γηπεδούχος (κακώς το παίρνει) γέρνει την πλάστιγγα προς τα δεξιά. Και επειδή ανιχνεύσαμε τάση για ( ΗΜ 2 ) 3,40 στην φιλοξενούμενη (έχει σκοράρει πρώτη στα εκτός έδρας με Μαν.Γιουν-Τσέλσι-Μαν.Σίτι-Στόουκ) θα το τιμήσουμε ανεπιφύλακτα με την Γουέστ Χαμ. Το ( Χ ) 3,30 και το ( 2 ) 2,85 είναι οι επιλογές μας επίσης.

ΛΑΝΣ – ΛΙΛ κωδ.303
Από πού απορρέει αυτός ο φαβοριτισμός υπέρ της Λιλ, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Όταν έχεις παίξει στα τελευταία σου ματς με αντιπάλους όπως Παρί, Μπορντό, Κράσνονταρ, Έβερτον, και στο βάθος του τούνελ (Γιουρόπα Λιγκ-Πέμπτη) παίζεις τα ρέστα σου εντός με την Βόλφσμπουργκ μόνο κουρασμένη και «σκασμένη» μπορώ να σε χαρακτηρίσω παρά φαβορί!! Και πόσο μάλιστα όταν έχεις στα εκτός σου στην ΓΑ1 1-1-5 με 2-10 τέρματα. Αγοράζω φθηνά, μεγάλα ποσοστά στην κόντρα. ( 1 ) 3,50 και ( Χ ) 3,15. Το ( ΗΜ Χ ) 1,85 τους ταιριάζει επίσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟ κωδ.316
Έψαχνα να βρω πότε ήτανε η τελευταία φορά που στα μέσα της περιόδου βρέθηκε ο Ολυμπιακός στην 3η θέση και ..χάθηκα!! Tο μεγαλύτερο κίνητρο ever για τους «φουρτουνάκηδες» να δουν τους «βροντάκηδες» πίσω τους και στην 3η θέση άραγε υπάρχει ; ( 2 ) 2,30 και με κάλυψη το ( Χ ) 3,30. Το προφανές ( 2-3goal ) 1,80 μέσα στο μενού μας.

ΜΑΡΣΕ’Ι’Γ – ΜΕΤΣ κωδ.335
Γκέλαρε την προηγούμενη αγωνιστική και επέτρεψε στην Παρί να την κουκουλώσει στον βαθμολογικό πίνακα. Για πόσο όμως; Όχι για πολύ. Καθότι από νωρίς θα θελήσει «να πάρει κεφάλι» και να επιστρέψει στην θέση του πρωτοπόρου. ( 1/1 ) 1,85. Το ( 2-3goal ) 1,90 ασφαλώς και έχει θέση.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments