Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Νηρέα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Νηρέα

1
nireas iraklis2
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά στο παιχνίδι με τον Πολυβώτη Νισύρου, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Νηρέα. Στο κείμενο, αναφέρονται τα εξής:
«Από το 2008 όπου ιδρύθηκε το σωματείο μας το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αναλάβει μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια να διατηρήσει μία ομάδα στην οποία θα αθλούνται άτομα που αγαπούν τον άθλημα και θα παίζουν για την ευχαρίστηση τους. Στα έξι χρόνια της ύπαρξης μας δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα σε καμία ομάδα να πει το παραμικρό ούτε από θέμα φιλοξενίας ούτε από θέμα ήθους.
Στην προσπάθειά αυτή επιλέξαμε να αγνοήσουμε και να μην ασχοληθούμε με τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας όπως για παράδειγμα την διαιτησία. Άλλωστε, αποτελεί αρχή του Νηρέα η αυτοκριτική να προηγείται της κριτικής απέναντι σε τρίτους. Είναι το στοιχείο που θέλουμε να κάνει το σωματείο μας διαχρονικά να ξεχωρίζει.
Με αφορμή όμως, τη διαιτησία του Σαββάτου (06/12/2014), στο παιχνίδι με τον Πολυβώτη στην Νίσυρο και συγκεκριμένα το πέναλτυ που δόθηκε όταν η ομάδα μας πίεζε και έχανε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά και την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας την ώρα που έκανε ζέσταμα ήταν η συνέχεια μιας σειράς κακών διαιτησιών από την περσινή σεζόν που η ομάδα μας αγωνίζεται στην Β τοπική κατηγορία. Φέτος ειδικά έχουν χαθεί πολύτιμοι βαθμοί στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατηθούμε στην κατηγορία σε τέσσερα παιχνίδια, ένα ακυρωθέν γκολ στο παιχνίδι με το Γεννάδι, ένα πέναλτυ αποβολή που δεν μας δόθηκε με τον Ροδιακό αλλά και με δύο αποφάσεις πέναλτυ κατά μας τα οποία ήταν καθαρές εφευρέσεις, το πρώτο με τον Ατρόμητο και το δεύτερο με τον Πολυβώτη. Το ότι δεν διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα μας τελικά το έχουν εκλάβει ορισμένοι ως αδυναμία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά αυτή είναι συμπτωματική και οφείλεται στην ανεπάρκεια και μόνο κάποιων και δεν είναι εσκεμμένη. Ελπίζουμε να μας αφήσετε να παλέψουμε γι αυτό που πιστεύουμε με ίσους όρους με τους αντιπάλους μας.
Με την αφορμή αυτής της ανακοίνωσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να τονίσουμε πως δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το συμπαθέστατο σωματείο της Νισύρου το οποίο το ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία στο πανέμορφο νησί τους. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά με την διαιτησία και αυτή η ανακοίνωση να είναι μία μικρή παρένθεση στην πορεία της ομάδος μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
9 years ago

Παλι ο Αντωνας; Δεν παρατας την διαιτησια, λεω εγω;