Αρχική Αθλητικά νέα Απεβίωσε ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης

Απεβίωσε ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης

0
Dodekanisos

Θρήνος επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς “έφυγε” από την ζωή ο “Εθνικάρας” Γιάννης Μαντζουράνης. Ο πιο γνωστός φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοϊό. 

Ο Γιάννης Μαντζουράνης γνωστός ως “Εθνικάρας”, λόγω της τεράστιας αγάπης του για τον Εθνικό, νοσηλευόταν για καιρό διασωληνωμένος. Παρά την προσπάθεια που γινόταν το τελευταίο διάστημα από το ιατρικό προσωπικό ο οργανισμός του δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Για τον Εθνικό και την αμέριστη αγάπη του είχε δηλώσει:

“Στο γήπεδο ξεκίνησα να πηγαίνω απτό 1950 και έκτοτε, εκτός και εντός. Έχω χάσει μόνο εννιά παιχνίδια από τότε. Δηλαδή από το 1950 μέχρι σήμερα, 59 ολόκληρα χρόνια! Και τα εννιά παιχνίδια που έχασα ή ήμουν άρρωστος ή γιόρταζα. O Eθνικός, για μένα, είναι η μεγαλύτερη ιστορία του ανθρώπου. Δηλαδή όπως είναι η οικογένεια μου, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είναι και ο Εθνικός. Μέσα απ’ τα σπλάχνα μου παρακαλώ να ξημερώσει, να πάω στο γήπεδο. Όταν έχω στεναχώρια και φούσκωμα βγάζω το απωθημένο αυτό που έχω, φωνάζοντας «Εθνικάρα» επί 90 λεπτά όρθιος.” (Απόσπασμα από συνέντευξη του το 2009).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments