Αρχική Αθλητικά νέα Απεβίωσε φίλαθλος της Βελγικής Lierse σε ηλικία 86 ετών

Απεβίωσε φίλαθλος της Βελγικής Lierse σε ηλικία 86 ετών

0
sporza.be
Dodekanisos

«Έφυγε» από την ζωή ένας 86χρονος φίλαθλος της Lierse, καθώς υπέστη καρδιακή ανεπάρκεια κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Leuven. 

Υποστήριζε την Lierse από όταν ήταν 10 ετών

Ο 86χρονος, Frans Van Parijs, υπήρξε υποστηρικτής της Lierse, για πάνω από 70 χρόνια! Από τότε που ήταν 10 ετών! Μεσοβδόμαδα, η Lierse είχε αντιμετωπίσει την Leuven για το κύπελλο Βελγίου. Ο Frans είχε βρεθεί στις εξέδρες, όπως συνήθιζε. Ωστόσο, κατέρρευσε στις εξέδρες του σταδίου «Herman-Vanderpoorten», μετά το γκολ ισοφάρισης της αγαπημένης του ομάδας, όπως ανέφερε το sporza.be.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Ως σύλλογος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό του συλλόγου της Leuven και εκείνους του συλλόγου μας, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και τους αγωνοδίκες και όλο το προσωπικό για την γρήγορη παρέμβαση και δράση τους», τόνισε στην ανακοίνωσή του o σύλλογος.

Ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες

«Ο Frans, ήταν πιστός υποστηρικτής των ”κιτρινόμαυρων”, από τα 10 του χρόνια. Είχε παρακολουθήσει όλα τα ευρωπαϊκά τους ματς με όλες τις καιρικές συνθήκες», υπογραμμίστηκε στην ανακοίνωση.

Ο Frans Van Parijs ήταν παρών στις εξέδρες όταν η Lierse είχε συντρίψει με 4-0 την Λιντς στο «Elland Road», το 1971 για το κύπελλο UEFA/Europa League.

Τελικά οι γηπεδούχοι μπορεί να ηττήθηκαν με 1-2 από την Leuven και να γνώρισαν τον αποκλεισμό στο κύπελλο Βελγίου, ωστόσο δεν έχει καθόλου σημασία. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments