Αρχική Αθλητικά νέα Απεβίωσε φίλαθλος που κατέρρευσε στο Φούλαμ – Μπλάκπουλ

Απεβίωσε φίλαθλος που κατέρρευσε στο Φούλαμ – Μπλάκπουλ

0
blackpoolgazette.co.uk
Dodekanisos

Ο φίλαθλος της Φούλαμ Paul Parish υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην Μπλάκπουλ (1-1). Ο αγώνας διακόπηκε για 41 λεπτά, για να παραστούν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες στον φίλαθλο που βρισκόταν στην κερκίδα «Hammersmith Stand» στο «Craven Cottage». Ωστόσο οι όποιες προσπάθειες που έγιναν δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του. 

Η χθεσινή αναμέτρηση της Φούλαμ κόντρα στην Μπλάκπουλ για την 29η αγωνιστική της Championship «σημαδεύτηκε» από ένα ακόμα περιστατικό κατάρρευσης φιλάθλου στα γήπεδα της Αγγλίας. Ενώ λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του αδόκητου χαμού του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Φούλαμ τονίζει: 

«Με τεράστια λύπη ενημερώνουμε τους φιλάθλους για το θάνατο του υποστηρικτή, Πολ Πάρις. Ο Πολ υπέστη καρδιακή προσβολή και δέχτηκε ιατρικές περιποιήσεις στην εξέδρα Hammersmith αυτό το απόγευμα πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το βράδυ. Τα συλλυπητήριά μας και οι σκέψεις όλων στην οικογένεια της Φούλαμ πηγαίνουν στην οικογένεια του Πολ, στους φίλους και στους αγαπημένους του.

Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Φούλαμ και της Μπλάκπουλ για το σεβασμό και τη φροντίδα που έδειξαν όπως και στο προσωπικό του ”Craven Cottage”Ψ και στο νοσοκομείο για τη βοήθεια, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον.

Αναπαύσου εν ειρήνη Πολ».

Την ίδια στιγμή η Μπλάκπουλ έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

«Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Paul. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας απευθύνονται στην οικογένεια του Paul και σε όλους όσους συνδέονται με το Φούλαμ αυτή τη στιγμή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments