Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Απέραντη θλίψη…

Απέραντη θλίψη…

1
tzaferis kideia
Dodekanisos

Βουβός πόνος, πολλά δάκρυα, κι ένα τεράστιο «γιατί», στην έκφραση όλων όσων παρευρέθηκαν σήμερα το πρωί στην εκκλησία της Ιαλυσού, στην κηδεία του 30χρονου Αλέξη Τζαφέρη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.
Απαρηγόρητοι οι συγγενείς και οι φίλοι. Απαρηγόρητα και τα μικρά παιδιά του Φοίβου που τον είχαν σαν δάσκαλό τους, καθώς όλη μέρα βρισκόταν κοντά τους για να τα προπονεί, ασκώντας με φιλότιμο και με πάθος αυτό που έκανε.

Στο πένθος και οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του, η σύζυγός του που ξανάζησε αυτή την απίστευτη δοκιμασία για δεύτερη φορά μέσα σ΄ έναν, περίπου, χρόνο, αφού, όπως είναι γνωστό, στις 9 Απριλίου του 2013 είχε χάσει τον αδελφό της σ΄ ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Αθήνα.
TZAFERHS ALEXHSΠαρόντες “στο τελευταίο αντίο” του Αλέξη, και οι φίλοι του με τους οποίους μεγάλωσε μαζί τους, και φυσικά οι συμπαίκτες του από την ομάδα του Φοίβου, την ομάδα του Ιάλυσου, αλλά κι από άλλες ομάδες, οι οποίες μάλιστα έστειλαν και στεφάνια.
Βέβαια, όλοι όσοι βρισκόντουσαν στην εκκλησία, γνωστοί και άγνωστοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε ο Αλέξης. Ένα ευχάριστο παιδί, γεμάτο καλοσύνη, και με πολύ καλούς τρόπους μ΄ όσους συναναστρεφόταν.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε! Και, φυσικά, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Θ.Α.
Πηγή: http://topika-nea.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
9 years ago

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!!!