Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απέδρασε από τη Λάρδο ο Ακουσίλαος

Απέδρασε από τη Λάρδο ο Ακουσίλαος

0
Dodekanisos

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 επί του Ηρακλή Λάρδου πέτυχε ο Ακουσίλαος Φανών.

Η ομάδα του Κώστα Ζουρούδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πέρασε από μια δύσκολη έδρα. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 17′ ο Παπακωσταντίνου, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την βαθιά μπαλιά από τον Παπαγρηγορίου και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία πέτυχε το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 41′ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού στο 50′ με δυνατό σουτ του Σούλη που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Αξιώτη 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 87′ ο Τσαλίκης με κοντινή προβολή, έπειτα από γύρισμα του εξαιρετικού Παπακωσταντίνου. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10′ παίκτες, καθώς στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ευθυμίου. Συνθέσεις:

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Κόκαρης (63′ Ευθυμίου), Κρητικός, Κώστας (46′ Καραμολέγκος), Αρφαράς, Παπαγρηγορίου (73′ Σάββας), Κεβάνι (46′ Σέντης), Ατσίδης, Τσαλίκης, Παπακωσταντίνου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Μπίπαλης (70′ Καμμάς), Καλοπήτας, Κούτσι (46′ Συμεωνίδης), Καπιώτης, Παπαϊωάννου, Μπενούρ (82′ Μουστάκας), Ζούλης, Μπραχάσι, Αμπελάς (59′ Ευαγγελίδης), Παπαχριστοδούλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments