Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Απαράδεκτη κατάσταση με την χωματερή στη Μαλώνα

Απαράδεκτη κατάσταση με την χωματερή στη Μαλώνα

0
Ï ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×ÇÓ ÁÔÔÉÊÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ ÊÉÊÉËÉÁÓ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÓÔÏÍ ÅÓÄÊÍÁ ÊÁÉ ÓÔÇ ×ÙÌÁÔÅÑÇ ËÉÏÓÉÙÍ 05-10-2010. (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ Â. ÊÉÊÉËÉÁ/ÁÍÔÙÍÉÏÕ ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ)
Dodekanisos

Συνεχίζεται η απόθεση σκουπιδιών στην υπαίθρια χωματερή στην περιοχή της Μαλώνας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του Αρχάγγελου να έχουν φτάσει στα όρια τους, εκφράζοντας εντόνως την δυσφορία αλλά και την αγανάκτησή τους.

Η έντονη δυσοσμία από τα σκουπίδια, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι,καθιστούν το κλείσιμο της χωματερής ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, αν πραγματικά οι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο θέμα έρχεται στο προσκήνιο κι από ότι φαίνεται δεν θα είναι ούτε η τελευταία, γιατί από τότε που προέκυψε το πρόβλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις για επίλυση του από την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, τίποτε ουσιαστικό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Το ζήτημα έχει άμεση σχέση με την υγεία και για αυτό οι κάτοικοι προέβησαν εκ νέου σε καταγγελίες κι απαιτούν με τον ένα ή άλλο τρόπο οριστική λύση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments