Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απαιτείται η στήριξη όλων!

Απαιτείται η στήριξη όλων!

23
ialisos panigiria3
Dodekanisos

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να επιτευχθεί η άνοδος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής είναι στον Ιάλυσο! Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «ερυθροκίτρινοι» ρίχνουν το βάρος τους στα μπαράζ ανόδου και από τη μίνι προετοιμασία που θα ακολουθήσει μέχρι και τις 10 Μαίου που αρχίζουν οι αγώνες, ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου αναμένεται να «κατέβει» πανέτοιμος. Στην Ιαλυσό περιμένουν πλέον την στήριξη όλου του νησιού δεδομένου ότι θα εκπροσωπήσουν το νομό μας για να έχουμε και πάλι εκπρόσωπο σε Εθνική Κατηγορία. Θα είναι πολύ σημαντικό, άπαντες να καταλάβουν ότι το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο να εκπροσωπηθεί και πάλι σε ανώτερη κατηγορία. Ο Ιάλυσος αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπεί μόνο την Ιαλυσό αλλά σαφέστατα όλη τη Δωδεκάνησο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mr Football
Mr Football
9 years ago

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ…!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ…!!!ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ…!!!

Aksioi prwtathlites
Aksioi prwtathlites
9 years ago

http://youtu.be/hYaaneE8pN0 Opws persi ta idia kai fetos. Na einai kala o Proedros sas pou exei ta @@@ kai mporei kai ta kanei giati xwris auton podosfairika DEN KANETE . Gia to nisi edw kaloi eiste . Ektos nisiou omws ?

τσαμπικος
τσαμπικος
9 years ago

olo to nisi sas eyxetai oti xeirotero sta mparaz.

filathlos
filathlos
9 years ago

Περσυ μαιμου τιτλος.Παει στα μπαραζ και χανει απο κατι περαστικους εκει στο Περαμα. Φετος μαιμου τιτλος .. Την ιδια καταληξη θα εχει και δεν θα πατησει κανενας απο την πολη να τους δει. Πρεπει να καταλαβουν οτι αξια εχει ΜΟΝΟ οτι ΚΑΤΑΚΤΑΣ και οχι οτι σου ΧΑΡΙΖΟΥΝ. Οποιος καταλαβε η συσκευη δωρο !!!!!!!

Αδιαφόρετος
Αδιαφόρετος
9 years ago

Με σχόλια τύπου “πάρτε το χαμπάρι σας τα πήραμε όλα” κανείς δεν εκπροσώπησε την Δωδεκάνησο…

Ούτε ισοπαλία!!!
Ούτε ισοπαλία!!!
9 years ago

Ούτε να το συζητάτε που θα σας στηρίξουμε κιόλας!.. Μακάρι να υπάρξει θεία δίκη, να μην πάρετε ούτε ισοπαλία στην έδρα σας, να διαλύσετε και να πάτε απο κει που ήρθατε σιχαμένοι…

g rodos
g rodos
9 years ago

ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΛΙΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΕΡΜΑ Η ΕΠΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΗΙΣΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΥΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΥΡΗΞΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΤΧΗΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.

1905
1905
9 years ago

την στηριξη δεν την απαιτης αλλα την κατακτας.

FONTAN
FONTAN
9 years ago

OTI KAI NA KANEI O IALYSOS EINAI OMAΔΑ ΧΩΡΙΟΥ, ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΕΙ.

ιαλισος για πάντα
ιαλισος για πάντα
9 years ago

Μην καψωνεται

nikos
nikos
9 years ago

einai tyxaio pou kanenas dn tous thelei???krima gia ton x”nikita gt mpike sto podosfero kai polu orees idees kai katantise na erxete me mpravous sta gipeda kai na exei afisa sto domatio tou kai sunama protypo ton marinaki!!!

y.g mixalaki paratata oso einai noris gia na exeis avrio methavrio kai 5-10 filous gt etsi opos pas tha minis monos sou!!eisai kalo paidi,kai oloi aftoi twra pou se glifoun ,oi pextarades pou sou poulane opadiliki persi se krazan kai se katigorousan stis kafeteries………ksereis gia pious xtypaei i kampana!!!!me 20 evro poulane kai tin mana tous!!

Mr Football
Mr Football
9 years ago

Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ…ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ…!!!Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ…ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΕΙΧΕ…ΕΧΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ…!!!

mama
mama
9 years ago

[quote name=”Mr Football”]Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ…ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ…!!!Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ…ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΕΙΧΕ…ΕΧΕΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ…!!![/quote]Νικ…κι ρώτα την μαμά αν σε αφήνει να γράφεις εδώ!

mimis
mimis
9 years ago

[quote name=”ιαλισος για πάντα”]Μην καψωνεται[/quote]
a re pouthena xoriati

nikos karagiannis
nikos karagiannis
9 years ago

ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΣΤΗΝ Β’ΚΑΙ Γ’ΕΘΝΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΛΟΙ..

Καποτε
Καποτε
9 years ago

Τον ”παλιο”Ιαλυσο επι εποχης Καλλιγερου τον γουσταραμε πολλοι,τον Ιαλυσο των τελευταιων ετων τον σιχενομασται ολοι,ομαδα @@@@@@ και @@@@@@@@ πολυ βαθια στα κολπα,οχι κυριοι συνεχιστε μονοι σας.

Όπως παλια
Όπως παλια
9 years ago

Γουστάρω όπως παλια μοναδικός εκπρόσωπος ο ιαλυσος δεκαετία 90′ !!! Και όλοι οι άλλοι να ψάχνεστε μεςα απο ενώσεις !!! Ρε τη σας έκαναν οι χωριάτες …… !!!! Πονάει πολυ το σηκώσαμε μεσα στο σπιτι σας ελαφάκια σας ξεφτιλησαμε γεμίσαμε το γήπεδο σας και κάναμε εμείς κουμάντο η απόλυτη ικανοποίηση !!!

opos ta xoria
opos ta xoria
9 years ago

[quote name=”Όπως παλια”]Γουστάρω όπως παλια μοναδικός εκπρόσωπος ο ιαλυσος δεκαετία 90′ !!! Και όλοι οι άλλοι να ψάχνεστε μεςα απο ενώσεις !!! Ρε τη σας έκαναν οι χωριάτες …… !!!! Πονάει πολυ το σηκώσαμε μεσα στο σπιτι σας ελαφάκια σας ξεφτιλησαμε γεμίσαμε το γήπεδο σας και κάναμε εμείς κουμάντο η απόλυτη ικανοποίηση !!![/quote]
paxia xoriatika logia oligon tsapatzidon kai ypalilon.

Ialisos
Ialisos
9 years ago

Monoi mas Kai oloi sas!!!

AERA
AERA
9 years ago

[quote name=”Ialisos”]Monoi mas Kai oloi sas!!![/quote]
etsi kai allios den sas edine kai kaneis simasia re noumera.fetos koimithike o theos,tou xronou pou pali edo tha eimaste tha ta poume kaouniotika.

triantenos
triantenos
9 years ago

ενω οι δικοι σας προεδροι ειναι καλοι.. ναι ρε αν πιγενε η ροδο η ο διαγορασ στα μπαραζ θα περνουσατε. σας ειχαμε δει και εσας. ειπαμε εσει οσες νικες πιρατε τις πορατε με τιν αξια σας.ρε σοβαρευτιτε μιην καψενετε τωρα . σας τα πηρα εω και μεριοκα χρονια οι χωριατες. μια ο φοιβος και μια η ΙΑΛΥΣΑΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν εχουμε κανενα αναγκη να μασ στιρειξει κανενας σας. ακομη δεν το χωνεψατε? σας τα πηραμε ΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΠΑΣΤΙΔΕΝΟΣ
ΠΑΣΤΙΔΕΝΟΣ
9 years ago

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ,ΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΙΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ialisos
ialisos
9 years ago

[quote name=”AERA”][quote name=”Ialisos”]Monoi mas Kai oloi sas!!![/quote]
etsi kai allios den sas edine kai kaneis simasia re noumera.fetos koimithike o theos,tou xronou pou pali edo tha eimaste tha ta poume kaouniotika.[/quote]
kala esena den se vlepo kan… irthes sta trianta kai parakalouses sto imixrono pou etroges 4 na stamatisoume kai ston 2o giro o spanos evrize theous kai daimones gia na kerdisei na parei to primaki tou… mia zoi stin fapa tha se exo!!!