Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απαισιόδοξος για τη συνέχεια ο Φρατζής

Απαισιόδοξος για τη συνέχεια ο Φρατζής

0
Dodekanisos

Την απαισιοδοξία του σχετικά με το αν θα κυλήσει και πάλι η μπάλα φέτος στα γήπεδα σε ότι έχει να κάνει με τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα Ροδιακή ο προπονητής της ΑΕ Κατταβιάς Μανώλης Φρατζής. Ο ίδιος εξήγησε τα ακόλουθα:
«Πιστεύω ότι η ιστορία με τον κορωνοϊό θα τραβήξει και άλλο. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Βέβαια δεν βλέπω να ανοίγει η τουριστική σεζόν οπότε θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να παίξουμε μέσα στο καλοκαίρι. Όμως και πάλι η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να παίξουμε. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση περί διακοπής της αγωνιστικής περιόδου. Όχι όμως ακύρωσης. Για το τι θα γίνει με τους ανόδους και τους υποβιβασμούς, ας το αποφασίσουν οι αρμόδιοι».
Ο Μανώλης Φρατζής, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ενόψει της νέας χρονιάς πιστεύω ότι θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Οι ομάδες θα δυσκολευτούν πάρα πολύ διότι όλοι οι χορηγοί σχετίζονται με το τουριστικό κομμάτι. Είναι δεδομένο ότι τα μεγάλα μπάτζετ θα μειωθούν πάρα πολύ και αυτό σίγουρα θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο μας. Σε ότι έχει να κάνει με τους νεαρούς παίκτες δεν νομίζω ότι θα δούμε περισσότερους. Και τα μεγάλα παιδιά που παίζουν το αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Δεν παίζουν μόνο για τα χρήματα. Οπότε θα προσαρμοστούν και αυτά στις νέες συνθήκες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments